4 frigidere cu design nonconformist

Frigiderul este un obiect electrocasnic pentru bucatarie, folosit cu scop functional pentru a depozita alimente, fiind mai putin cunoscut pentru componenta sa decorativa. De-a lungul timpului insa, designerii au incercat sa combine cat mai eficient cele doua elemente pentru a obtine frigidere cu un design cat mai nonconformist, cu spatiu suficient pentru a depozita alimentele. Aceste 4 modele de frigidere sunt perfecte pentru bucatariile moderne, minimaliste, amenajate intr-un mod nonconformist.

Frigider modular

frigider modular
frigider modular

Designul de frigider modular apartine lui Stefan Buchberger, care a reusit sa incorporeze intr-un singur aparat electrocasnic nevoia de spatiu si cea de obiect decorativ special pentru amenajarea bucatariei. Acest tip de frigider are dimensiunile unui frigider obisnuit, insa are compartimente individuale, asezate ca un joc de tetris. Mai exact, acest frigider modular are 4 mini-frigidere separate, fiecare avand spatiu suficient pentru a depozita alimentele unei singure persoane. Frigiderul modular este perfect pentru locuintele in care stau mai multe cupluri sau pentru persoane care au regim alimentar diferit de cei alaturi de care locuiesc.

Frigider ascuns in mobila

 

Daca sunteti una din acele persoane care adora electrocasnicele ascunse in mobila, atunci acest model de frigider este perfect pentru dvs. La prima vedere, par niste corpuri de mobilier obisnuite, ideale pentru bucatariile moderne. Insa, cand se deschid, veti avea parte de o surpriza: in locul rafturilor cu vesela veti gasi rafturi de frigider cu alimente. Sertarele si usile sunt concepute pentru a permite depozitarea unor alimente de dimensiuni mici, dar si a sticlelor sau a recipientelor mari.

 

 

Frigiderul Bio Robot

frigider Bio Robot
frigider Bio Robot

Considerat a fi frigiderul viitorului, Bio Robot nu consuma energie, iar designul sau unic il face sa fie unul din cele mai extravagante modele de frigider. Spatiul clasic pentru depozitarea alimentelor este inlocuit cu un gel biopolimeric si netoxic, care mentine temperatura optima pentru pastrarea alimentelor. Pentru a fi pastrat la rece, produsul se introduce prin gel si se lasa pana cand se doreste consumarea acestuia.Frigiderul pliabil

Frigiderul pliabil este unul din cele mai flexibile tipuri de frigidere, deoarece va permite utilizarea acestuia atat in interior, cat si in exterior, pentru mici excursii sau picnicuri. Acesta se pliaza, iar sistemul de racire se afla la baza frigiderului, pe axul central fiind prinse 3 platouri rotunde pentru depozitarea alimentelor. La exterior, frigiderul are un material care impiedica pierderea aerului rece. Daca nu aveti nevoie de intreg spatiul disponibil, puteti plia rafturile pe care nu le utilizati.

Amenajarea bucatariei nu inseamna doar alegerea de electrocasnice, vesela si piese de mobilier cu scop functional, ci mai mult decat atat. Inseamna combinarea acestora intr-un mod echilibrat pentru a obtine un design plin de energie si o bucatarie speciala. Alegeti unul din aceste modele de frigider pentru bucataria dvs. daca doriti sa creati un spatiu nonconformist.

Sursa poze: http://www.oddee.com/_media/imgs/articles2/a97191_44.jpg

http://mat2.materialicious.com/images/electrolux-design-labs-flatshare-fridge-o.jpg

http://www.iidudu.com/images/2013/11/kitchen-awesome-hidden-refrigerator-inside-kitchen-island-ideas-2014-kitchen-appliance-trends-colors-and-design.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.