img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 4 decoruri simple de Halloween in design interior

4 decoruri simple de Halloween in design interior

Halloween este o sarbatoare preluata deja in toate colturile lumii si celebrata cu mult haz de catre orice persoana. Aceasta si-a insusi elementele sale specifice, care trebuie sa fie respectate cu strictete tocmai pentru intra in atmosfera de sarbatoare. Obiectul cel mai popular de Halloween este dovleacul sculptat, care sa ofere un sentiment infricosator pentru a intra in caracterul sarbatorii.

decoruri simple de Halloween
decoruri simple de Halloween

Copiii primesc bomboane din casa in casa, imbracati in personaje inspaimantatoare sau idolii lor preferati. Pana si in design interior se pot realiza numeroase decoratiuni specifice de Halloween de mare efect!

1. Atmosfera rapida de Halloween

Una dintre cele mai simple si economice idei este sa utilizati asternuri albe, invechite pentru a acoperi intreaga incapere in stilul specific de Halloween. Culoarea alb prafuit va fi ideala pentru a accentua stilul sarbatorii si pentru a oferi o atmosfera terna in design interior.

2. Idei creative cu traditionalul dovleac

De regula, dovleacul este sculptat si umanizat in acest fel, pentru a transmite un sentiment infricosator. Sculptarea este un proces mai lung, care implica multa rabdare si s-ar putea sa nu-ti iasa decat dupa mai multe experimente. Cu toate acestea, exista si alte metode de a utiliza traditionalul dovleac in amenajari interioare case.

Nu mai pierde timpul si invaluie o hartie de ziar imprejurul dovleacului. Ulterior, poti lipi paianjeni si lilieci decupati din reviste sau poti desena chiar tu elemente de decor specifice de Halloween. O alta solutie de a oferi un decor vizual de efect este sa apelati la spray cu sclipici sau in culori auriu, argintiu. Rezultatul va fi un dovleac neconventional care in mod cert va capta atentia invitatilor! Pentru o petrecere, dovleacul poate fi utilizat ca si sursa racoritoare pentru bauturi. Cateva cuburi de gheata inauntru si dovleacul este gata de admirat!

3. Sticle amenajate creativ

Halloween este o sarbatoare care ofera numeroase alternative, in functie de fiecare persoana in parte. In design interior la fel ca si in alte situatii, less is more! Asadar, sticlele sunt o alegere buna pentru a realiza efectul dorit. Puteti sa le infasurati in hartie pe care sa desenati motive de Halloween sau sa le vopsiti in mod neconventional.

4. Lilieci din hartie de mare efect

Liliacul este un alt element utilizat in exces, in special pentru aceasta sarbatoare. O metoda simpla de a beneficia de ei este sa-i decupati dupa un model specific. Ulterior pot fi atarnati si lipiti oriunde in amenajari interioare sau chiar la intrare, pentru a intampina invitatii in mod „infricosator”. O idee creativa este sa folositi dovleci de dimensiuni mici pe care sa-i vopsiti in negru si sa le desenati ochi. Apoi, puteti sa le lipiti aripile pentru a lua infatisarea unor lilieci reali.

Va dorim spor la treaba!

Sursa poze: http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2014/10/1212-630×882.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/08/digsdigs._com_15-creative-pumpkins-ideas-to-decorate-your-space-for-halloween__.jpg

http://mindfuldesignconsulting.com/newsletter/oct_img-2011/halloween-pumpkin-decor-ideas.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2014/10/166.jpg

http://www.onegoodthingbyjillee.com/2014/10/simple-diy-halloween-spiders-bats.html

http://postris.com/popular-pin/48160/1/repins/30/0/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar