4 decoratiuni creative cu dopuri in design interior

Daca se afla printre voi persoane care iubesc vinul si mirosul sau imbietor, atunci va sfatuim sa nu aruncati dopurile de la vin si sa le reutilizati intr-un mod creativ. De la niste dopuri de vin simple se poate ajunge la decoratiuni interioare eficiente, in stil neconventional. Va invitam sa cititi ideile noastre de decoratiuni realizate din dopuri de pluta!

1. Casa pentru flori si plante

inspiratie de decoratiuni interioare
inspiratie de decoratiuni interioare

Orice locuinta are nevoie de un plus de viata si prospetime in design interior. Acasa nu inseamna doar confortul si relaxarea noastra, ci si aranjamentul ideal pentru florile si plantele noastre preferate. Un ghiveci simplu pe care ulterior sa-l decoram cu dopuri de pluta este o idee simpa si economica pentru orice persoana.

2. Inspiratie cu decoratiuni interioare

dopuri in amenajari bucatarii
dopuri in amenajari bucatarii

Aveti nevoie de niste decoratiuni interioare in amenajari living sau dormitor? Atunci va propunem o solutie simpla si creativa in acelasi timp: umpleti o vaza simpa cu dopuri ramase de la vin si asezati in mijloc o lumanare intr-un pahar. Iata cat de usor ati obtinut o decoratiune creativa!

3. Amintiri incadrate de dopuri de pluta

In ceea ce priveste amenajarile interioare, alegerile trebuie sa reflecte personalitatea si preferintele fiecaruia. Doar atunci ne vom simti relaxi si confortabil intr-un interior care ne reprezinta in totalitate. Ramele foto reprezinta o decoratiune nepretuita care incadreaza amintirile cele mai importante din viata noastra. Puteti obtine o decoratiune foto neconventionala prin aplicarea dopurilor de pluta direct pe rama.

4. Dopuri in amenajari bucatarii

dopuri in design interior
dopuri in design interior

Creativitatea poate sa se rezume la mai mult decat decoratiuni interioare, si anume la amenajarea unei bucatarii neconventionale cu ajutorul dopurilor de pluta. Spatiul de pe perete lasat de mobila numit „backsplash” poate fi acoperit in intregime de dopurile ramase de la vin. Aplicati aceasta idee cu ajutorul unui specialist, pentru o finalitate reusita.

Asadar, profitati de eficienta dopurilor de pluta pentru a pastra mirosul aromat al vinului in locuinta. Mult succes!

Sursa poze: http://www.dumpaday.com/genius-ideas-2/crafts-wine-corks-40-pics/

http://www.twotwentyone.net/2011/08/wine-cork-candle-holder/

http://hellosociety.com/blog/top-5-pins-wine-cork-crafts/

http://www.domainehome.com/stylish-wine-cellars/slide16

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.