4 avantaje amenajare birou din sticla

Amenajarea unui birou personal acasa reprezinta o necesitate din ce in ce mai mare in ziua de azi. Astfel, modul in care il amenajam este important tocmai pentru a ne transmite confort si relaxare atunci cand ne asezam la birou. Biroul din sticla se afla in tendinte de ceva vreme si poate fi utilizat cu succes in amenajarea unui spatiu de lucru personal. Iata cateva avantaje.

 

1. Economie de spatiu

birou din sticla in amenajari interioare
birou din sticla in amenajari interioare

Sticla este materialul care ofera senzatia de luminozitate si spatiu aerisit din punct de vedere vizual. Inlocuirea mobilierului din lemn masiv de exemplu cu sticla este o alegere reusita, in special in cazul locuintelor de dimensiuni mici. Astfel, alegerea unui mobilier din sticla necesita putin spatiu de amenajare, iar materialul transparent va oferi lejeritate si mai putin volum in decor.

 

2. Versatilitate in stiluri de amenajare

simplitate in amenajari interioare
simplitate in amenajari interioare

Mobila clasica va impune mereu un amumit stil de amenajare in design interior. Sticla este probabil materialul cel mai versatil care va ofera numeroase optiuni de decor. Cu toate ca va amenajati biroul din sticla intr-o anumita incapere, puteti sa-l mutati ulterior fara a afecta decorul din interiorul respectiv. Stilurile de amenajare precum vintage, baroc, contemporan sau clasic se vor imprieteni fara probleme cu acest tip de material usor.

 

3. Plus estetic in design interior

Sticla va reprezenta mereu un material estetic in absolut orice interior. Un birou din sticla poate fi amenajat in orice spatiu deoarece nu va afecta plusul estetic pe care vi-l doriti. Astfel, adaugarea acestei piese de mobilier intr-o alta incapere va contribui la un avantaj complementar de care aveti nevoie in amenajari interioare.

 

4. Simplitate cu birou din sticla in amenajari interioare

birou din sticla -un plus estetic
birou din sticla -un plus estetic

Un alt avantaj al amenajarii unui birou din sticla este simplitatea oferita in orice decor. Daca dispuneti de un interior in care imprimeurile sunt cele care domina, completarea cu un birou din sticla va fi de bun augur. Simplitatea oferita va ofera usurinta in adaugarea decoratiunilor interioare necesare, precum cosulete din rafie, rame foto care vom completa cu succes intregul decor.

Va dorim mult succes!

Sursa poze:http://www.apartmenttherapy.com/5-sources-for-clear-glass-acrylic-desks-181163

http://domino.com/locally-grown/image/523b5ccd9ac35f3378d1c653

http://www.decoist.com/2012-08-06/20-stylish-home-office-computer-desks/chrome-and-glass-office-desk-png/

http://athomewithnina.blogspot.ro/2011/02/forandring-fryder.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.