3 teme de abordare ideale pentru dormitoare feminine

Dormitorul este incaperea care trebuie sa reprezinte o adevarat oaza de relaxare, in special la sfarsitul zilei. Dupa o zi obositoare si aglomerata, fiecare dintre noi tanjeste dupa un plus de odihna si relaxare suprema. Ce loc poate sa-ti ofere toate acestea mai mult decat dormitorul? Imbinarea perfecta intre organizare practica si relaxare desavarsita.

In amenajari dormitoare, decorul feminin este perfect pentru dominisoare si doamne care inca mai viseaza cu ochii deschisi si doresc sa se rasfete zilnic in dormitorul propriu. Iata ideile noastre!

 

1. Tema calatoriei pentru dormitoare moderne

dormitoare feminine
dormitoare feminine

Motivul calatoriei este ideal pentru amenajarea unui dormitor feminin. Aveti numeroase idei la dispozitie, pe cuvant! „Paris is always a good idea” spunea o vorba si multi dintre voi imi veti da dreptate. Este atat de simplu sa amenajam in stil parizian, cu turnul Eiffel imprimat pe perne confortabile, lenjeria de pat cu imprimeu elegant in alb si negru sau tablouri inspirate din plimbarile pe malul Senei. Si voila, ati obtinut un decor modern si parfait!

Desigur, puteti oricand schimba decorul pentru o alta tema inspirationala care implica marea nesfarsita si bella Italia. In amenajari dormitoare cu o nota italiana veti beneficia de un spatiu aerisit cat cuprinde si bine iluminat. Perdelele sau draperiile este bine sa lipseasca, pentru a intregi decorul cu specific italian. Astfel, puteti amenaja un domitor in tonuri neutre si sa apelati la un mobilier din lemn masiv in special, cu forme accentuate.

 

2. Tema shabby chic

Poate fi tradus prin elegant uzat si imbina cu armonie romantismul cu decorul rustic. Perfect pentru un dormitor feminin! Asadar, aveti nevoie de o mobila clasica, cu aspect invechit la care sa imprieteniti culoarea alb cu alte tonuri deschise sau pastelate. De asemenea, nu trebuie sa lipseasca materiale lejere precum rachita sau bambusul, care sa completeze cu succes decorul traditional, reconditionat. In ceea ce priveste culorile, albul si rozul pudrat sunt alegeri ideale pentru a obtine un dormitor in stil feminin. Pentru un plus de creativitate, va recomandam citatele motivationale incadrate in tablouri simple, albe care sa va inspire diminetile.

 

3. Tema retro, din cutia cu amintiri

Cateodata, este bine sa va amintiti cu nostalgie de perioadele de demult. Insa vestea buna este ca le puteti aplica oricand si in amenajari interioare, chiar si pentru a obtine un dormitor feminin. Mobila clasica este completata intr-un mod armonios de imprimeul floral, care ofera o nota romantica. Materialele textilare este bine sa fie combinate reciproc, iar volanele pot fi utilizate pentru a accentua tema retro in dormitor. Avand in vedere ca imprimeul floral era si inca este in mare voga, poate fi aplicat ca si tapet de perete pentru un efect surprinzator. Putin curaj si veti simti chiar pe pielea voastra efectul binecunoscut de oldies are goldies.

Pe voi ce va inspira in amenajarea unui dormitor in stil feminin?

Sursa poze:  http://inspirationlane.tumblr.com/post/16167717525

http://img.allw.mn/content/yg/yg/n4mq6pz5.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.