img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / 3 piese de mobilier din paleti de marfa

3 piese de mobilier din paleti de marfa

Procesul de reconditionare necesita un strop de imaginatie si creativitate din parte fiecaruia dintre noi. Fie ca este vorba de un sertar mai vechi, de un scaun antic sau poate o noptiera zgariata. Nu aruncati produsele vechi, deoarece puteti realiza minuni cu ajutorul lor. Exemplul de astazi va ofera 3 idei practice pentru a obtine piese de mobilier din paleti de marfa. 

1. Piese de mobilier : masuta de cafea portabila

piese de mobilier
piese de mobilier

Paletii sunt utilizati pentru transportarea marfurilor din depozite in magazinele comerciale. Chiar daca aparent prezinta interes doar pentru lucratorii comerciali, in realitate acestia va pot fi de mare folos in amenajari interioare. Ce spuneti de o mobila living cu aspect neconventional? O masuta de cafea poate fi realizata cu ajutorul paletilor din lemn, deoarece acestia pot fi dezmembrati si remontati simplu. Pentru a-i oferi un design placut, puteti lacui suprafata si adauga roti pentru un transport mai usor prin casa.

 

2. Cinema acasa

piese de mobilier
piese de mobilier

Mereu ne dorim sa ne simtim cat mai confortabili in caminul nostru, alaturi de prietenii nostri si alti musafiri. O idee creativa este sa amenajati un mini cinema chiar la voi acasa, cu ajutorul paletilor de marfa. In amenajari living, gasiti locul perfect pentru a va relaxa la un film alaturi de prieteni cu aceasta solutie accesibila.

 

3. Coltisor plin de viata in interioare

Paletii din lemn ne ofera numeroase idei si pentru amenajarea plantelor preferate in interiorul casei. Peretele poate fi locul ideal de amenajare a unui spatiu plin de viata, care inveseleste orice incapere.

Cu ajutorul paletilor din lemn pot fi realizate si alte piese de mobilier practice, perfecte pentru o casa inedita. Totul tine de imaginatia voastra! Mult succes!

 Sursa foto: http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/08/pallet-designrulz-12.jpg

http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/08/pallet-designrulz-6.jpg

http://cdn.designrulz.com/wp-content/uploads/2012/12/cinema.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar