img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 3 motive pentru a alege etajere din sticla in design interior

3 motive pentru a alege etajere din sticla in design interior

In case moderne, aveti la dispozitie numeroase modalitati de amenajare astfel incat rezultatul sa fie pe placul vostru. Puteti alege cu mai multa usurinta culorile preferate in incaperi, dar si tipul de decor potrivit. Astfel, va sugeram sa utilizati etajere din sticla in design interior si sa le inlocuiti pe cele din lemn. Va prezentam 3 motive pentru care sa faceti acest lucru.

 

1. Versatilitate etajere din sticla

etajere din sticla
etajere din sticla

Alegerea de etajere din sticla sunt o optiune ideala pentru interioare moderne si datorita versatilitatii, pot fi utilizate in orice incapere din casa. In bucatarie, puteti opta pentru un mobilier cu rafturi din sticla care sa ofere eleganta incaperii. Cu toate ca este vorba despre un spatiu functional, bucataria ar trebui amenajata dupa bunul plac iar un decor modern cu siguranta va avea un efect deosebit. In plus, incaperea va „respira” in voie datorita decorului deschis al rafturilor din bucatarie.

In amenajari dormitoare, sticla poate fi o alegere moderna in special pentru amenajarea hainelor. In acest caz, puteti alege pentru etajere o sticla mata care sa ofere un design interior elegant. Consultati ofertele din comert si stabiliti ce vi se potriveste mai bine!

 

2. Interioare respirabile

etajere din sticla
etajere din sticla

Cu toate ca sticla este un material destul de pretentios care necesita curatat si intretinut periodic, exista numeroase avantaje ale utilizarii sale. Intr-o incapere de dimensiuni mici, etajere din sticla vor crea inevitabil iluzia de spatiu. In plus, interiorul va oferi o atmosfera curata si respirabila, care nu incarca din punct de vedere estetic. Astfel, restul camerei poate fi amenajata destul de usor apeland la culori deschise si pastelate.

 

3. Stiluri de amenajare complexe

etajere din sticla
etajere din sticla

Cu ajutorul unor etajere din sticla, aveti posibilitatea de a apela la numeroase stiluri de amenajare in incaperile din casa. De exemplu, sticla este un material perfect pentru incaperi bine aerisite si in culori deschise precum alb sau pasteluri. Astfel, daca aveti o baie care se incadreaza in aceasta categorie, etajerele din sticla vor completa cu succes decorul. De asemenea, culorile inchise precum negru sau rosu se imprietenesc de minune cu acest material. Impreuna vor oferi simetrie si un decor care nu incarca vizual incaperea respectiva.

Mult succes!

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/04/Coral-on-glass-shelving-in-a-modern-living-room.jpg

http://www.bhg.com/kitchen/remodeling/kitchen-projects/contemporary-galley-kitchen-makeover/#page=7

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/04/Glass-shelves-in-a-spa-style-bathroom.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/04/Frosted-glass-shelves-in-an-organized-closet.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar