3 modele de covorase creative la intrare

Presul sau covorul pe care il asezam la intrarea in casa sau in interior, in fata usii, reprezinta primul element care ofera o imagine de ansamblu asupra stilului si personalitatii noastre. Acesta este potrivit la intrarea in case si vile, dar si apartamente cu personalitate. Cu ajutorul unei alegeri potrivite, putem impresiona musafirii intr-un mod placut inca de la primii pasi in casa noastra.

 

1. Folosirea textelor amuzante pe covorase

covorase inedite
covorase inedite

Aparitia de covorase la intrare imprimate cu diferite mesaje si texte au devenit un trend din ce in ce mai cautat. Prietenii si nu numai vor aprecia inevitabil mesajul transmis la intrarea in casa dumneavoastra.

 

 

2. Imagini care capteaza atentia

covorase inedite
covorase inedite

Utilizarea unor covorase la intrare care integreaza imagini din natura, forme geometrice, diverse personaje, vor fi cu siguranta la aprecierea oricarui vizitator. Astfel, musafirii vor sesiza din start existenta unui loc primitor si calduros, care de abia asteapta sa fie vizitat.

 

3. Materiale si forme diferite

covorase inedite
covorase inedite

Varianta uzuala a acestui element de decor este reprezentata de forma dreptunghiulara. Exista si alte modele de covorase realizate din materiale si care au forme diferite. Unele presuri sunt realizate din fibre naturale precum bambus si tesaturi sau lemn stejar etc. Acestea sunt ideale pentru case moderne, care au personalitate. In comert aveti la dispozitie o gama larga de unde puteti face alegerea potrivita, in functie de stilul dorit si gusturile personale. In plus, daca aveti indemanare si inspiratie, puteti realiza chiar dumneavoastra un covoras personalizat, cu care va puteti mandri.

 

Indiferent daca alegeti o modalitate vesela si colorata de a primi musafirii sau un mesaj de intampinare care sa transmita o senzatie placuta, covorasul de la intrare va scoate oricand din anonimat. Orice optiune ati alege nu aveti cum sa dati gres, iar impresia va fi una durabila. Suntem curiosi, care varianta va surade mai mult?

 

Sursa foto: http://www.theleek.com/2013/01/17-awesomely-creative-welcome-mats/

http://www.decoist.com/2013-06-10/diy-welcome-mats-projects/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.