img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 3 idei de reconditionare a unui sertar

3 idei de reconditionare a unui sertar

Orice interior necesita mai devreme sau mai tarziu redecorarea spatiului, in functie de trenduri sau preferintele actuale. Chiar daca de cele mai multe ori suntem tentati sa aruncam din lucruri sau sa le donam altor persoane, de data aceasta va sfatuim sa nu renuntati la vechile sertare.

 Poate va intrebati care este rolul unui sertar invechit, deja uzat. O sa aflati mai multe detalii in acest articol.

 

1. Cutie de bijuterii practica

Sertarul poate fi folosit cu succes ca si organizator pentru bijuterii sau cosmetice. Stim ca femeile nu au niciodata suficiente bijuterii, asadar sertarul poate fi un spatiu de depozitare foarte incapator pentru acest scop. Vopsiti sertarul in culoarea dorita, organizati-va bijuteriile dupa bunul plac si decorati-l cu grija pe perete in locul dorit.

 

2. Rafturi aranjate strategic

idei  reconditionare sertar
idei reconditionare sertar

Pentru a inlocui o parte din mobilier, puteti folosi mai multe sertare sub forma unor rafturi agatate de perete. Aranjate intr-o forma interesanta vor oferi senzatia unui interior modern si neconventional. In design interior, sertarele reconditionate dupa bunul plac pot servi ca si spatiu de depozitare pentru cartile preferate, rame foto, vaze cu flori sau alte decoratiuni interioare. Dati frau liver imaginatiei!

 

3. Cutie practica pentru flori

sertar practic pentru flori
sertar practic pentru flori

Daca sunteti o persoana pasionata de flori, este uneori greu sa gasiti un loc adecvat pentru ghivecele cu flori in casa sau in gradina. Pentru a obtine un decor interesant care sa integreze florile voastre preferate, vopsiti un sertar vechi si folositi-l ca spatiu de depozitare. Puteti obtine un efect deosebit daca renuntati la partea inferioara a sertarului si o inlocuiti cu bucati de scandura pentru a decora sertarul in pozitie verticala.

Ce spuneti de propunerile noastre? Care idee vi se pare mai interesanta si mai usor de aplicat?

Sursa poze:

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/01/124.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/01/48.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/01/311.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar