3 idei de amenajare a spatiului de lucru

Indiferent daca lucrati de acasa sau de la birou, este necesar sa va amenajati un spatiu de lucru pentru a pastra acte sau pentru a lucra la anumite proiecte. Poate multi dintre dvs. locuiti la apartament, fapt care face ca amenajarea unui birou sa fie dificila. De aceea, in cazul in care nu dispuneti de o camera special dedicata acestui spatiu de lucru, puteti sa improvizati ceva in living. Si cum multi dintre noi cauta idei cat mai ieftine si cat mai simplu de pus in practica, v-am pregatit 3 tips-uri despre cum sa „ascundeti” biroul intr-un mod cat mai elegant.

 

Alegerea biroului si scaunului

amenajare spatiu de lucru
amenajare spatiu de lucru

Alegerea biroului trebuie gandita foarte bine. Acest lucru implica in primul rand timpul pe care il veti petrece la acesta. In cazul in care lucrati zi de zi de acasa, puteti sa investiti mai mult intr-un birou de o calitate superioara.

Daca il folositi ocazional, pentru a redacta o lucrare sau a trimite cateva mailuri puteti sa improvizati si sa adaugati o masa, cu cat mai multe sertare pentru a va depozita actele. In alegerea biroului este bine sa tineti cont si de stilul de amenajare a camerei si de culorile utilizate.

Dupa ce v-ati hotarat in privinta biroului, este timpul sa selectati scaunul potrivit. Acesta este foarte important, mai ales in cazul in care veti petrece mult timp lucrand. Optati pentru un scaun bun, care sa va protejeze impotriva durerilor de spate si care sa va ofere confortul de care aveti nevoie.

Designul este de asemenea important, la fel ca si culoarea sau materialul din care este realizat, pentru ca trebuie sa fie potrivit intregii ambiante.

 

Spatii de depozitare a hartiilor

Masuta sau biroul trebuie sa aiba spatii de depozitare cat mai functionale, pentru a va permite sa asezati acte, carti, documente, contracte, consumabile. Sa nu uitam si de spatiul pentru telefon, fax, imprimanta sau PC.

 

Decoratiuni pentru amenajare spatiu de lucru

Mediul in care lucrati influenteaza productivitatea. De aceea, trebuie sa decorati biroul cat mai placut pentru a lucra eficient si cu placere. Cum puteti face acest lucru? Adaugati obiecte care va stimuleaza sau va aduc un zambet pe buze: fie ca vorbim de flori, mesaje motivationale, veioze. Personalizati biroul pentru un mediu de lucru placut.

Sursa poze:

http://www.dehomedesign.com/office-furniture/modern-practical-working-desk-design-kaijustudios/

http://www.cubemakeover.com/wp-content/uploads/store/products/thumbnails/845001968968839.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.