3 idei creative de jardiniere realizate manual

Indiferent de sezon, florile vor fi mereu o alegerea perfecta de amenajare pentru un decor bogat. Ca si decoratiuni interioare sau exterioare, florile ofera un plus de viata si prospetime. Insa, amenajate intr-un suport deosebit, cu siguranta efectul va fi unul reusit. O idee de suport practic pentru flori este jardiniera, care poate fi achizitionata din comert sau realizata manual. Noi va oferim 3 idei creative de jardiniere care pot fi amenajate in spatii exterioare sau in amenajari interioare.

 

1. Jardiniere din bucati de lemn

jardiniere colorate
jardiniere colorate

O idee este sa realizati jardiniere din bucati de lemn, care sunt o alegere economica si la indemana oricui. Folositi cuie pentru fixare, iar pentru un aspect placut le puteti slefui. Pentru un plus de creativitate, vopsiti bucatile de lemn in culori diferite pentru a oferi un efect deosebit. Culorile se vor intrepatrunde si vor oferi un joc vesel de culori in amenajari interioare case. Le puteti amenaja cu succes la fereastra sau pe etajere in incaperea dorita.

 

2. Suport de vin pentru jardiniere

Suporturile sau lazile vechi de vin pot fi transformate in jardiniere superbe pentru orice tip de amenajare. Confectionarea manuala ofera posibilitatea de a va pune amprenta personala si creativitatea in diverse moduri. Astfel, jardinierele pot fi umplute ulterior cu pamant fertil si ofera loc pentru plantarea unor flori superbe.

Daca doriti sa oferiti un plus de culoare acestui tip de suport, puteti picta diverse mesaje scurte sau eventual un citat motivational. Efectul va fi unul surprinzator!

 

3. Jardiniere vechi, reconditionate

jardiniere albastre
jardiniere albastre

In cazul in care aveti deja astfel de modele de jardiniere, din orice tip de materiale, acestea pot fi oricand transformate manual. Un exemplu deosebit ar fi vopseaua neagra, cu efect de tabla de scris, care poate fi aplicata extrem de usor. Dupa uscare, puteti scrie cu creta alba sau colorata diverse mesaje sau desena obiecte.  O alta idee este sa vopsiti jardiniera veche in ce culoare doriti si ulterior sa realizati un colaj cu poze pe acesta. Idei cu siguranta sunt nenumarate!

Ce tip de jardiniere v-ati dori sa amenajati?

Sursa poze:  http://img.allw.mn/content/diy/2013/04/41.jpg

http://www.prettyhandygirl.com/white-washed-window-box-from-a-wine-crate/

http://www.lowes.com/creative-ideas/porch-deck-and-patio/trellis-planter-box/project

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.