3 decoratiuni inedite pentru gradina

O gradina interesanta si frumos ingrijita nu se rezuma doar la flori, arbori si gazon. Conteaza foarte mult si decoratiunile sau accesoriile pentru ca acestea infrumuseteaza gradina si ii ofera un aer elegant. Completati designul inedit al gradinii cu ajutorul catorva decoratiuni inedite, care vor transforma spatiul gradinii intr-un loc plin de energie si personalitate. V-am pregatit cateva idei pe care le puteti folosi in amenajarea unei gradini de vis.

Fantani arteziene in gradina

Un accesoriu elegant pe care il puteti alege pentru amenajare gradinii consta in amplasarea de fantani arteziene. In functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, optati pentru fantani arteziene mai mici sau mai mari. O gradina impunatoare poate fi decorata cu ajutorul unei fantani arteziene asezate in centrul curtii. In cazul in care spatiul este mai mic, optati pentru o  fantana de dimensiuni reduse, ce poate fi asezata in mijlocul florilor.

decoratiuni gradina
decoratiuni gradina

Statui ornamentale

O gradina personalizata poate fi decorata si cu ajutorul unor statui ornamentale. Acestea pot fi alese in functie de stilul de amenajare al casei sau al gradiniii. Un efect vizual puternic poate fi obtinut daca amplasati statuia in mijlocul gradinii, inconjurata de flori. Contrastul dintre cromatica vesela a culorilor si sobrietatea statuii vor crea un design unic al gradinii.

felinar gradina
felinar gradina

Lampioane si felinare

Seara luminati gradina cu lampioane si felinare romantice pentru un plus de eleganta. Colorate sau clasice, lampioanele pastreaza gradina vie si dupa lasarea noptii. Felinarele sunt o alta idee de exceptie pe care o puteti alege deoarece ofera un aer clasic casei. Optati pentru culori si stiluri de amenajare potrivite pentru personalitatea dvs.

Amenajarea gradinii trebuie sa fie o combinatie echilibrata intre ingrijirea spatiilor verzi si decoratiuni. Atunci cand decorati gradina luati in considerare stilul de amenajare al casei pentru a crea o unitate perfecta.

Noi va stam la dispozitie cu decoratiuni elegante pentru a crea o gradina personalizata.

Sursa poze: http://www.gardenornamentsdirect.com/images/D/fairy-garden-ornament-02.jpg

http://www.aascd.com/wp-content/uploads/2012/06/Interesting-Garden-Lamps.jpg

http://licensedelectriciansanjose.com/wp-content/uploads/2013/04/234.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.