img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / 3 abordari diferite pentru traditionalul cuier

3 abordari diferite pentru traditionalul cuier

Holul este principalul spatiu in care cuierul isi gaseste intrebuintarea in mod clasic. Acesta ofera suport pentru imbracamintea de strada, umbrele sau mici accesorii precum palarii si esarfe. Cu toate acestea, aveti la dispozitie si alte idei moderne de decor care sa ofere un aspect inedit in design interior.

 

1. Cuier practic in amenajari dormitoare

cuier practic in baie
cuier practic in baie

Pentru dormitoare moderne si originale, cuierul nu poate lipsi din acest peisaj. Fie ca il amenajati ca si suport pentru accesorii sau pur si simplu ca si piesa de decor pe perete, efectul este unul deosebit. Avand un rol mai mult decorativ si creativ, cuierul poate fi incadrat ca si piesa centrala in dormitoare moderne, deasupra patului. Chiar daca nu face parte din structura patului, poate sa ofere un design interior placut in completarea unor pereti comuni si simpli.

Puteti agata de cuier mici accesorii precum lantisoare si coliere lungi, bratari etc. Pentru un efect romantic, puteti agata borcane cu lumanari in interior care sa sa lumineze camera subtil si sa va ofere relaxare. Cu ajutorul unui cuier, puteti accentua stiluri de amenajare precum shabby-chic sau country.

 

2. Cuier ca si suport de haine

amintiri agatate pe cuier
amintiri agatate pe cuier

Cand spunem cuier, ne referim desigur la piesa agatata de peretele de pe hol. Insa in ziua de astazi, puteti gasi o alta intrebuintare si un alt sens pentru traditionalul cuier. Acesta poate fi o solutie practica pentru haine rapide, pe care le aruncam de obicei pe pat. Cateva umerase pot sta atarnate in cazul in care va grabiti sau puteti pregati hainele pentru mersul la serviciu sau la scoala. Astfel, cuierul nu va fi neglijat niciodata si va oferi un decor neconventional in amenajari dormitoare.

 

3. Amintiri agatate pe cuier

O idee originala este sa decorati cuierul cu poze dragi voua sau tablouri cu poze care va reprezinta. Acest decor poate fi aplasat oriunde va doriti, pentru a va aminti cu drag de acele momente: pe hol, in dormitor pentru un aspect deosebit, sau in living pentru a fi in atentia tuturor invitatilor vostri.

Va dorim amenajari creative si inspirate!

Sursa poze: http://fb-troublemakers.com/25-life-hacks-for-small-apartments-18559/

https://img1.etsystatic.com/026/0/6073448/il_570xN.595577243_r0ai.jpg

http://www.bhg.com/decorating/budget-decorating/cheap/low-cost-bedroom-updates/#page=8

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar