img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Violet: culoarea anului 2014

Violet: culoarea anului 2014

Binecunoscuta companie Pantone a anuntat de curand culoarea anului 2014 : radiant orchid, o culoare vibranta cu subtonuri de fucsia, violet si roz. Aceasta combinatie surprinzatoare capteaza atentia si emana o atmosfera vesela.

Anul 2014 da startul cu aceasta culoare deosebita, care de abia asteapta sa fie decorata cu stil in casele noastre. Asadar, ne pregatim cat de curand sa inauguram  culoarea anului 2014 in amenajari interioare. Sunteti pregatiti?

 

Combinatii surprinzatoare in amenajari interioare

culoarea anului 2014
culoarea anului 2014

Culoarea anului 2014 , violet se afla in categoria culorilor versatile, cu ajutorul careia putem oferi viata in design interior. Aceasta culoare interior poate fi asortata cu prietenele ei de culoarea lavandei, roz sau mov pentru a oferi un plus de prospetime in incaperi. O combinatie electrizanta este cea insotita de culorile verde oliv si tonurile inchise de verde, aplicata in amenajari dormitoare. Desigur, poate fi imprietenita cu usurinta alaturi de tonuri deschise precum gri, bej etc.

culoarea anului 2014
culoarea anului 2014

Violet si roz sunt doua culori indraznete, insa fac o echipa de exceptie in interioare. Combinatia surprinzatoare poate fi amenajata in living sau in biroul personal. De asemenea, va puteti juca cu diferite tonuri de vioet pentru a reda o atmosfera feminina si moderna.

Violet: o culoare vibranta

culoarea anului 2014
culoarea anului 2014

Culoarea anului 2014 ,  radiant orchid se integreaza perfect in orice stil de amenajare. Cu toate acestea, recunoastem ca ofera o nota aparte stilului modern si contemporan, in orice incapere din casa. Mizati pe materiale textile precum draperii, covoare sau perne in tonuri de violet, sau indrazniti sa-l asociati cu culori inchise pentru un impact vizual puternic. Rezultatul va fi un interior vibrant, care ne induce o stare vesela si optimista. Cautati mobilier in aceasta culoare si improspati interiorul dorit cu un plus de culoare. Noi spunem ca este o idee binevenita pentru noul an.

Orice combinatie ati alege, aceasta culoare va oferi o nota de prospetime si energie oricarui interior. Fiti creativi!

 Sursa foto:

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/12/modern-living-room-furniture.jpg

http://www.pantone.com/images/COY/2014/pages-Main/main_banner.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/12/modern-bright-office.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/12/kids-bedroom-decor.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar