img
Home / NEWS / V8 hotel: decor in stil german

V8 hotel: decor in stil german

Persoanele pasionate de masini de epoca, automobile elegante sau marci scumpe, probabil vor fi cele mai atrase de subiectul acestui articol. Cu siguranta, nimic nu se compara cu senzatia resimtita la volanul masinii preferate. Pasiunea pentru automobile poate fi resimtita din plin intr-un hotel cu decor neconventional din Germania, tara cu o piata auto extrem de bogata.

 

Hotel V8: motive sportive la un alt nivel

amenajare camera
amenajare camera

In Stuttgart, un hotel de 4 stele probabil nu va va impresiona prea mult la prima vedere. Insa o data ce ati pasit in interiorul sau, cu siguranta va veti simti intr-o alta lume. Stilul de amenajare al acestui hotel german este centrat in zona sportiva, cu o arhitectura si un design interior insufletit de automobile. De la masini vintage sau automobile sportive, pana la automobile clasice, gustul de aventura este trait la cote maxime in confortul acestui hotel german.  

Inca de la receptie, turistii sunt intampinati de automobile scumpe care se lasa admirate. Decorul este completat de pereti interiori plini de viata, reprezentati cu mandrie de masini. Hotelul pune la dispozitia turistilor 34 de camere, fiecare amenajate intr-un mod inedit. Astfel, intregul decor ofera o atmosfera plina de viata insotita de un confort sporit.

 

design
design

Decor cu expozitii de masini

Fiecare camera descrie o poveste diferita si invita oaspetii sa traiasca in stilul epocii decorate. Stilul de amenajare este o adevarata opera de arta prin prezenta masinilor care iti capteaza instant privirea. Paturile dispun de parti auto ale unor masini de epoca, mobilier neconventional care reprezinta atractia tuturor vizitatorilor.

hotel sportiv
hotel sportiv

Toate camerele au o amprenta personala descrisa pana in cel mai mic detaliu si completata de un mobilier minimalist. Fiecare camera ofera decoratiuni interioare tematice, precum tablouri cu masini, steaguri de curse sau embleme ale unor marci celebre de masini.

Daca veti avea vreodata drum in aceasta metropola a Germaniei, nu ezitati sa vizitati hotelul V8 care va va prezenta lumea automobilelor la un alt nivel.

Sursa poze: http://www.hotels.com/ho328302/v8-hotel-motorworld-region-stuttgart-boeblingen-germany/#hotel-photos

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar