img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Utilizarea eleganta a parchetului laminat pentru interioare cu stil

Utilizarea eleganta a parchetului laminat pentru interioare cu stil

Cand vorbim despre amenajarea interiorului cu totii ne dorim ceva special, mai aparte, individual, unic. Ce parere aveti despre folosirea parchetului laminat pe pereti?

In functie de stilul ales, puteti opta pentru parchet laminat unicolor: alb, negru, rosu – stil si eleganta. Cei ce prefera nuantele pamantesti, de lemn pot opta pentru decoruri ca nuc, nuc inchis, bambus, tisa aurie, ulm, wenge, pin, fag, cires de munte, stejar… sau imitatie marmura: black pearl, juparana, freestone. Nu exista locuinta fara parchet laminat. Oferta prezentata de producatori este una foarte diversa (diferite decoruri, modele, grosimi, canturi, accesorii aferente si sisteme de montare), astfel cu siguranta fiecare utilizator isi va gasi ceea ce isi doreste. Parchetul laminat poate fi asezat aproape pe orice tip de substrat, bineinteles daca inainte a fost pregatit in mod corect.

Daca ne capteaza atentia cu frumusetea oferita pe podea, atunci de nu incercam sa aplicam si pe perete, de exemplu?
Cu cateva placi de parchet laminat prins pe perete se pot obtine efecte interesante. Mai jos sunt prezentate cateva idei, variatii neobisnuite de aplicare a parchetului laminat.

Placi de parchet laminat pe perete

placi de parchet laminat pe peretele dormitorului
placi de parchet laminat pe peretele dormitorului

Cu putina creativitate, planificare si cateva placi de parchet laminat prins pe perete se poate obtine un efect surprinzator de placut. Functioneaza foarte bine si daca avem aceeasi nuanta de parchet laminat si pe podea si pe perete. Este de asemenea interesant si combinatia de placi de parchet laminat pe perete si pardoseala epoxidica, gresie.
Cu aceasta solutie putem imbraca si peretele sau chiar toti peretii holului sau al scarii.
Daca nu dorim sa acoperim un perete intreg, putem opta si pentru aplicarea placilor de parchet laminat doar pe suprafete mici, ca si punct central al interiorului.
Ajungem si in bucatarie… cu cateva placi de parchet se poate personaliza si bucataria Dvs. De exemplu, spatiul ramas intre doua corpuri din mobilierul de bucatarie, putem aplica cu incredere 1-2 placi de parchet laminat.
Indiferent pentru care dintre optiunile prezentate mai sus veti opta, cu siguranta efectul va fi unul frenetic.
Deoarece aceasta suprafata nu este expus traficului, rezistenta la abraziune si la zgariere pot fi ignorate. Accentul se pune pe efectul estetic si aspectul elegant.

Sursa poze: http://www.lipshome.com/bedroom-minimalist-wood-wall-and-laminated-floor-also-inspiring-wall-lights/comfortable-bedroom-with-minimalist-wood-wall-and-laminated-floor-also-inspiring-wall-lights-and-gray-mattress-soothing-bedroom-ideas-with-neutral-color-scheme-bedroom-decorating-ideas-neutral/
http://loteshomex.com/bedroom-wall-sconces-on-your-dream-bedroom/romantic-bedroom-wall-sconces-hang-on-wooden-laminate-wall/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar