img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Unde sa citim? 5 idei care va vor inspira in design interior si exterior

Unde sa citim? 5 idei care va vor inspira in design interior si exterior

Nu trebuie sa fii un copil ca sa te pierzi in lumea povestilor. Cititul este o activitate relaxanta pentru orice persoana, asta pe langa imbogatirea vocabularului si cultura generala pe care o acumulam pe masura ce citim in mod regulat. Dar unde citim?

interior - un colt de casa
interior – un colt de casa

Este intrebarea pe care ne-o punem de fiecare data. Locul in care citim este la fel de important ca si activitatea in sine. Avem nevoie de un spatiu confortabil in primul rand, care sa ne permita aventurarea in lumea povestilor cat mai mult timp.

1. Alege un colt din casa

Colturile sunt spatiile cele mai putin utilizate in casa. Chiar daca locuiti intr-un apartament sau o garsoniera, amenajati un scaun intr-un colt si astfel nu veti folosi mult spatiu din incapere. Apelati la un mobilier confortabil precum un sezlong sau un fotoliu pentru a beneficia de relaxarea maxima de care aveti nevoie.

2. Spatiul practic de sub scari

In case si vile, spatiul de sub scari este probabil unul dintre locurile cele mai inspirante. Exista numeroase idei practice la care puteti apela precum amenajarea unei biblioteci, un spatiu de lucru sau o zona de citit. Astfel, economisi spatiu in casa si va veti bucura oricand de o sesiune relaxanta de citit.

3. Colt de citit de tip alcov

hamac de interior
hamac de interior

Alcov este un spatiu amenajat cu ajutorul unui perete fals, o idee practica atunci cand nu dispunem de un spatiu incapator in casa. Acest loc poate fi amenajat in orice apartament sau garsoniera in perete pentru a reda o zona de confort de care avem nevoie. Amenajati un pat de tip alcov in perete pentru a oferi un design interior modern si neconventional.

4. Sa plutim in lumea povestilor!

Un hamac de interior va reprezenta mereu solutia ideala pentru relaxarea absoluta in orice moment. Fie ca il amenajati in interior sau in exterior pe balcon sau pe terasa, va recomandam sa investiti intr-un hamac cu care efectiv sa plutiti in lumea povestilor.

5. Zona de citit in balcon

zona de citit in balcon
zona de citit in balcon

Acum ca a venit primavara nu mai aveti nicio scuza sa nu amenajati balconul dupa bunul plac. Acordati mai multa atentie acestui spatiu practic din casa, in care sa amenajati zona ideala de citit sau de savurat cafeaua in fiecare zi. Optati pentru un mobilier cat mai simplu si practic pentru a va folosi la maxim de aceasta zona.

Va dorim amenajari cat mai inspirate!

Sursa poze: http://www.bhg.com/decorating/small-spaces/homes/one-story-storage/

http://mineforthemaking.com/wp-content/uploads/2014/05/PFF2.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/02/1316.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/02/221.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar