img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Un semineu ca obiect de design in camera de zi

Un semineu ca obiect de design in camera de zi

In sezonul rece nu exista nimic mai placut, decat sa lasi in urma grijile unei zile de lucru obositoare si sa te asezi la caldura unui semineu aprins. Te poti incalzi, poti uita de frigul si de zapada de afara, poti bea o ceasca de ceai sau poti petrece o seara romantica in doi. Focul aprins in semineu ne indeamna pe neasteptate sa visam. Romantismul si confortul sunt alte doua lucruri pe care le radiaza un semineu, pe langa caldura pe care ne-o daruieste.

Ceea ce pe vremuri, la bunica, era o soba veche,  astazi, in niciun caz nu trebuie sa mai aiba un aspect vechi si prafuit. Acum poate fi confortabil, invaluindu-ne cu o caldura placuta, daca avem un semineu modern, cu un design elegant, amplasat in locuinta.

Formele clar definite si eleganta simpla definesc astazi lumea semineelor, cum ar fi seminee cu bio-etanol, care nu sunt supuse reglementarilor impotriva incendiilor si sunt fara cosuri de fum.  Dar atentie la covor sa nu ia foc, intrucat etanolul este usor inflamabil.

Christmas 2008@Christoph_Bauer
Christmas 2008@Christoph_Bauer

Datorita faptului ca aceste tipuri noi de seminee sunt mobile si astfel pot fi mutate in diferite locuri, face ca acestea sa devina piese de mobilier obisnuite, ceea ce creeaza o experienta unica de viata.

In serile racoroase de vara, nimic nu va impiedica sa luati dintr-o data semineul pe terasa, pentru ca in orele tarzii ale serii sa nu fie prea rece pentru a petrece o seara placuta cu prietenii in gradina.

Seminee dotate cu rulmenti cu bile, care pot fi mutate prin camera, seminee decorative de perete sau chiar un semineu to go – in ultimii ani s-au realizat cateva inovatii in peisajul semineelor pe care astazi le puteti avea deja la preturi accesibile.

Fara funingine si fum, foarte flexibil si personalizat, in ceea ce priveste design-ul. In plus, simplu si frumos. Tot mai multe camine opteaza pentru un semineu. Si astfel, cestile de ceai sau serile romantice petrecute in fata semineului aprins nu mai sunt un vis, ci o realitate relaxanta.

 

Poza articol Flickr: @Allie_Caulfield

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar