img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Birou / Un perete perfect pentru televizorul dvs.[VIDEO]

Un perete perfect pentru televizorul dvs.[VIDEO]

 

Informatia este un detaliu foarte important al cotidianului nostru. Daca la radio, la televizor, pe internet sau in ziare – stiriile ne sunt foarte importante si utile. In fiecare domeniu al vietii exista un schimb de informatii, iar echipamentelor multimedia le revine un rol foarte special in calitate de mediator. Diferite teme despre lifestyle, staruri de cinema, sport, politica sau stiinta aflam prin intermediul mass-media.

Acasa, dupa serviciu ne asezam confortabil pe canapea si cautam la televizor canalul preferat. Placerea este imensa cand privim la televizorul modern si plat, care nu numai ca arata nobil, ci ofera o calitate al imaginii foarte buna datorita tehnicii moderne.

Dar…daca nu ar exista vesnica problema a inesteticelor ,,incurcaturi de cabluri’’!?

Cabluri electrice, prize sau alte cabluri de conectare care atarna in diferite moduri sunt neestetice si deranjeaza armonia designului interior. Cine nu ar dori sa scape de aceasta problema?

Eleganta unui televizor plat prins pur si simplu pe perete, sufera in mod considerabil atunci cand toate conexiunile prin cablu pentru alte dispositive multimedia sunt vizibile.

Un producator german ofera o solutie moderna si practica!

Un perete pentru televizor din lambriuri inovatoare rezolva pur si simplu aceasta problema pentru ca, structura permite o asociere corecta cu alte dispozitive multimedia, si ofera o mascare optima a cablurilor. Peretele de televizor si multimedia usor de montat, nu numai ca va innobileaza ambienta camerei, ci rezolva pentru totdeauna problema ,,cablurilor incurcate’’.

Modernul set  multimedia se potriveste oricarui design interior si exista in diferite culori. Apropo, o instalare ulterioara de cabluri se poate face pur si simplu in orice moment!

Cinewall candela_lavaFanii fotbalului ar fii foarte incantati de un asemenea set-multimedia. Un perete pentru televizor ar fii o posibilitate unica si extraordinara, cu ocazia CM sau Liga Campioniilor, de a creea propriul studio de fotbal… Personalizatul Home-Cinema farmeca si femeia moderna. Emisiuniile preferate de lifestyle sau ,,Oprah’’ devin mai interesante pe un perete stilat si aranjat.

Peretele pentru televizor….

…….este alcatuit dintrun set-baza, set-deco si cutie multimedia. Setul de baza, continand toate accessoriile necesare, se monteaza pe perete, fiind structura de baza al suportului peretelui TV. Setul-deco este alcatuit din lambriurile propriuzise si accessorii. Aici, clientul poate alege culoarea dorita. O colectie impresionanta, eleganta si exclusivista cu o vasta selectie de decoruri, ofera clientului pretentios, totul pentru o alegere individuala.

Cutia multimedia ofera posibilitatea optima de a stoca diferitele aparate multimedia, asadar creeaza spatiu adecvat DVD-Player-ului, amplificatorului, receiver-ului sau combinei stereo al dvs.

Creeati-va propria lume multimedia! Peretele TV elegant si expandabil, nu numai ca imbunatateste experienta dvs. multimedia, dar ascunde si toate cablurile inestetice in spatele lambriurilor elegante si decorative. Deja de acum va dorim vizionare placuta…!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Va ajutam cu placere in a gasi solutia perfecta pentru televizorul dvs.! Un lucru de acum este sigur: prietenii dvs. sigur v-or fii invidiosi pe dvs. si peretele multimedia achizitionat!


  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar