img
Home / Dormitor / Patul modern in camera copilului

Patul modern in camera copilului

Cand incepem sa ne gandim asupra amenajarii camerei copilului, trebuie sa fim atenti la diverse factori de care depind confortul si siguranta celui mic.  Spre deosebire de celelalte camere ale locuintei, camera copilului trebuie sa emana un sentiment primitor, sa fie relaxant, jucaus si creativ , dar nu in ultimul rand, si sigur.  In amenajarea camerei copilului trebuie sa ne  gandim intotdeauna in perspectiva, deoarece cei mici sunt in crestere si, de la an la an, vor aparea noi necesitati.

Alegerea mobilierului este principala preocupare a parintilor. Orice model am alege, trebuie sa avem mare grija la calitatea acestuia, la materialul din care s-a realizat, vopseaua cu care s-a finisat, designul etc.

Alegerea patului este primul punct pe lista. Patul este foarte important deoarece in el petrece cel mai mult timp, dormind sau jucandu-se. Sa incercam sa amplasam patul astfel incat sa nu fie asezat niciodata langa fereastra, sub polite sau in dreptul surselor de incalzire. Pentru a asigura un somn linistit si sigur, marginile patului sunt dotate cu aparatori laterale, astfel copilul nu cade jos din pat. 

 


Spatiile de depozitare a jucariilor – foarte importante ale patului

 

Acestea sunt foarte importante! Dupa cum stim, in camera copiilor mereu sunt o multime de jucarii care trebuie pastrate in ordine. Pentru asta este foarte utila sectiunea de jos, unde pot fi puse jucariile in cutii. Dar nu numai, in spatiul de joaca poate juca singur sau impreuna cu prietenii. Cortina are geamuri iar peretii cortinei pot fi ridicate si legate, in functie de starea de spirit pe moment al copilului. Datorita combinatiei de culori , albastru si rosu, poate fi utilizat atat in camera de fetite cat si de baietel.


Iata cateva caracteristici ale patului:

-este dotat si cu o scara care permite accesul usor la patul de deasupra;

-pachetul contine: rama (gratar) pentru pat, scara integrata si cortina in doua culori;

-dimensiunile fiind de 90 x 200 cm, iar volumul de 98,7x 113 x 207,5 – inaltimea spatiului de joaca 70 cm;

-patul este fabricat din lemn masiv lacuit;

-patul vine insotit cu instructiuni de  montaj;

-montajul nu va crea nici un fel de probleme, deoarece acesta se realizeaza foarte simplu.

 

Produsul este disponibil in stoc.
Patul se livreaza in aproximativ 2 zile lucratoare, dupa lansarea comenzii.

Salteaua nu este inclusa in pret!

Iata si link-ul pentru comanda: http://www.amenajari24.ro/cumpara/pat-supraetajat-pentru-copii-1971713

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar