img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Trucuri de design pentru a crea in casa o atmosfera de pub englezesc

Trucuri de design pentru a crea in casa o atmosfera de pub englezesc

Weekend-urile sunt rezervate  de cele mai multe ori pentru vizite. Fie vin prietenii acasa, fie mergem in vizita. Daca va place sa va invitati prietenii acasa, pentru cateva ore de discutii si timp de calitate petrecut impreuna, atunci v-am pregatit o idee exceptionala. Cum ar fi sa oferiti locuintei dvs. o atmosfera placuta de pub englezesc, cu doar cateva mici trucuri de design?

O locuinta cu aer de pub englezesc emana caldura, relaxare si chef de destindere alaturi de cei dragi. Cu ajutorul catorva elemente si trucuri de design interior, puteti crea in casa o veritabila atmosfera englezeasca.

 

Elemente de design inspirate din puburi englezesti

amenajare in stil pub englezesc
amenajare in stil pub englezesc

Unul din cele mai importante elemente al decorurilor englezesti este decorarea peretilor cu lambriuri din lemn natural sau cu tapet de calitate superioara, din material textil. O alta varianta o reprezinta alegerea unui var in tonuri de bej sau maro inchis.

Caracterul tipic al amenajarilor in stil englezesc al spatiilor de socializare este exprimat cel mai bine cu ajutorul unui semineu, fie el clasic sau electric. Asadar, un semineu este nelipsit intr-un spatiu amenajat in stil englezesc pentru ca ofera un aer de distinctie. Un alt accesoriu la care puteti apela se refera la piesele de mobilier elegante si grele. Asezati cateva fotolii si o masuta de cafea, pentru a stimula conversatiile.

pub englezesc
pub englezesc

In ceea ce priveste iluminatul incaperii, acesta trebuie sa fie difuz spre semi-intuneric si poate fi creat cu ajutorul spoturilor incastrate in mobila. Veiozele pot crea de asemenea o atmosfera intima, destinata relaxarii si stimularii conversatiei.

Intr-un decor tipic puburilor englezesti se regaseste si barul de bauturi, care poate sa fie din lemn masiv. Asezati barul in living, ca o zona care delimiteaza bucataria open-space.

Alte detalii de baza pe care le puteti folosi pentru a crea atmosfera tipica pubului englezesc se refera la muzica in surdina, odorizante de camera cu aroma de mar si scortisoara si voia buna, bineinteles.

Surse poze: http://www.lushome.com/

http://www.interiorholic.com/

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar