Home / Living / Trenduri: parchet laminat
Trenduri: parchet laminat

Trenduri: parchet laminat

Amenajari interioare cu parchet laminat in trend!

Amenajarea propriei locuinte, case si vile, selectarea pardoselii, stabilirea culorilor pentru pereti si tavan, alegerea mobilierului si a decoratiunilor interioare este astazi pentru multi oameni un mijloc de a-si exprima personalitatea. In lumea pardoselilor parchetul laminat este foarte in voga si ne ofera o gama variata de decoruri. Indiferent de stilul de amenajare a locuintei, pentru fiecare stil exista parchet laminat cu decorul adecvat!

Decoruri de parchet laminat foarte in trend!

Suprafete superlucioase fac un living modern sa para mai luminos. Aceste suprafete se regasesc in sortimentul de parchet laminat HDM-Superglanz. De exemplu:

Superglanz Elesgo Rosu transmite bucurie si energie. Iar rosu arzator este o culoare chic pentru un living modern. (vezi foto dreapta)

O suprafata albastru-azur sclipitoare  evoca un luciu de splendoare. – Superglanz floor,”Blue Azul”

Aspectul spatios si natural ofera fiecarui spatiu o eleganta aparte! – HDM V4 extra lung.

Negrul este un stil rafinat si in amenajari interioare sau living modern – HDM Superglanz negru.

Carisma naturala si nobila este oferita de parchetul laminat Wellness Floor in fiecare locuinta, casa si vila.

Decorurile de stejar cum ar fi: Stejar antic, stejar american, stejar argintiu, stejar auriu, stejar natur alb si lista ar putea continua la nesfarsit( exista in sortimentul de parchet laminat”Wellness Floor” de la SILDAN peste 20 de decoruri stejar!) continua sa fie cele mai cautate si apreciate decoruri pentru stilul clasic de amenajari interioare.

Extra Lung Wellness HDM creeaza impresia de living spatios si are eleganta si noblete. (vezi foto stanga)

Decoruri rosiatice precum: Merbau Clasic, Cires de munte sau Prun confera o optica speciala fiecarui spatiu amenajat. ( decor Merbau-vezi foto titlu sus)

Favoritul in trenduri la parchet laminat sunt diferitele decoruri de nuc: nuc inchis, nuc clasic sau nuc trei lamele.

Tendinta dominanta in amenajari interioare!

Tot mai multi oameni doresc locuinte tot mai personalizate si individuale, iar aceasta tendinta devine dominanta in amenajari interioare.

Pasiti pe podele din parchet laminat nobile si practice! In sortimentul de la SILDAN gasiti parchet laminat care se asorteaza cu orice stil de amenajari interioare!

 

 

 

 

About Andreas Beres

Nascut 1973 intrun sat langa Sighisoara. Angajat ca coordonator de vanzari la SILDAN Import Export SRL. Hobbies : calatorii, fotbal, musica rock, poker. tenis de masa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top