img
Home / GRADINI DE VIS IDEI | TERASE / Terasa sau piscina „ascunsa“?

Terasa sau piscina „ascunsa“?

Intr-o clipa terasa, in cealalta piscina. Este posibil asa ceva? De ce nu. Aceasta extraordinara inventie rezolva problema spatiului. Prin urmare, cei care doar din acest motiv nu si-au construit piscina, iata solutia.

Ideea de proiectare a acestei piscine ii apartine, chiar fondatorului companiei californiene, Stefan Kanetis, pentru mama lui.

Podeaua acestei piscine speciale este mobila, astfel incat terasa de relaxare la prima vedere poate fi transformata, cu ajutorul unui buton, in 2 minute, intr-o frumoasa piscina rotunda. Platforma poate fi oprit oricand, astfel incat se poate ajusta de asemenea si adancimea apei.

 

Piscina  – flexibilitate si optiuni

Piscina ofera siguranta, functioneaza cu cost relativ scazut si pot fi instalate si alte functii, cum ar fi de exemplu iluminare, capete de masaj, etc.

hiddenpool11O piscina cu apa ascunsa a fot conceputa pentru a depasi asteptarile dvs. in numeroase moduri. Fie ca vorbim despe finisaje unice pentru terasa de suprafata, cu efect de iluminare speciale, sau suporturi splash,deci exista optiuni pentru a satisface dorintele tuturor. Sunt oferite in 6 diferite dimensiuni, cu posibilitate de personalizare. Construita ca si un bazin traditional in sol, din materiale si componente de cea mai buna calitate, de catre constructori certificati.  Componentele sunt produse cu mare grija si atentie ridicata la detalii, pentru a asigura o durata de viata cat mai lunga si bucuri de neegalat.

Deoarece este cea mai versatila piscina cu apa ascuna, exista posibilitatea de a accesoriza conform stilului de viata individual. Cateva dintre optiuni:

  • Swim jets: inot la nesfarsit pe loc cu jeturi de turatie variabile,
  • Spa: prin adaugarea de jeturi de terapie se creaza propriul spa pentru a relaxa si revigora muschii si articulatiile obosite,
  • Masa: adaugand o masa reglabila pe inaltime se creaza multe posibilitati, cum ar fi: masa cocktail, masa de bar, pentru umbrela sub care ne putem relaxa,
  • Iluminare: pot fi create lumini traditionale de piscine, datorita versatilitatii permite crearea a multor variante estetice pentru difertie stari de spirit,
  • Fantana: de ce sa nu adaugati o fantana fabuloasa piscinei dumneavoastre, pentru a crea vedere vizuala uimitoare a circulatiei apei.

 hiddenpool09

Eeee….ce ziceti de o astfel de piscina? Cu siguranta ati gasi locul perfect in curtea casei!

Sursa poze: http://www.hiddenwaterpools.com/pools.php

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar