img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Tendinte 2013: Amenajare in casa cu mobilier rosu

Tendinte 2013: Amenajare in casa cu mobilier rosu

Cea mai buna strategie de amenajare pe care o puteti folosi se refera la stabilirea stilului de amenajare pe care doriti sa il integrati locuinta. Dupa ce ati stabilit stilul de amenajare puteti alege piesele de mobilier, culori si decoratiuni.

Tendintele anului 2013 scot in evidenta nuanta rosu ca fiind una din cele mai speciale si mai unice culori care se pot folosi in amenajare interioara, in special cand vine vorba de piese de mobilier. Piesele de mobilier in nuanta rosu sunt usor de integrat in interiorul unei locuinte pentru ca ofera un aer elegant incaperii. Haideti sa vedem impreuna cateva idei de amenajare in care puteti folosi mobila rosie!

 

piese de mobilier rosu
piese de mobilier rosu

Mobila rosie intr-un decor neutru

Una din cele mai exceptionale idei pe care le puteti folosi se refera la utilizarea nuantei rosu intr-un decor neutru. Culoarea rosu intr-un decor neutru va ajuta sa pastrati un echilibru cromatic. Cateva idei de amenajare : pereti albi, pardoseala maro deschis si perdele bej sau albe. Combinat in acest mod, mobilierul rosu nu mai este suparator ci creeaza puncte de interes speciale in camera. O canapea rosie sau un fotoliu rosu intr-un decor neutru arata magnific!

 

Mobilier rosu intr-un decor alb-negru

Combinatia de culori alb-negru este una din cele mai des utilizate in amenajarea locuintei datorita elegantei speciale transmise. In acest decor se poate integra o piesa de mobilier rosie pentru un efect nonconformist. Intr-un living alb-negru puteti alege o masuta de cafea rosie sau o servanta in nuanta rosu.

 

mobila rosie
mobila rosie

Piese de mobilier rosu intr-un decor opulent

Intr-un decor opulent, amenajat cu negru si auriu se poate integra o mobila rosie eleganta. In acest caz, piesele de mobilier trebuie sa aiba o nuanta intensa, eventual sa fie confectionate din materiale luxoase, precum pielea. Daca alegeti aceasta combinatie cromatica, este recomandat sa folositi doar un element rosu deoarece decorul poate deveni mult prea incarcat si sufocant cu prea multe accente de rosu.

 

Ce nuanta de rosu puteti alege in amenajare?

Rosul este o nuanta pretentioasa si poate fi greu de integrat in amenajarea interioara a unei locuinte. Recomandarea cea mai importanta ar fi sa nu folositi nuante diferite de rosu in aceeasi camera sau sa folositi cea mai puternica nuanta de rosu pentru mobilier. Puteti opta pentru piese de mobilier rosu caramiziu, rosu corai, rosu tangerine sau un rosu bordo, considerate a fi nuante mai subtile, mai calde.

Sursa poze:

http://homesdir.net/choose-extremely-elegant-sofa-design-for-your-luxury-living-room/form-the-unique-design-of-modern-sofa-sets/

http://cdn.furniturefashion.com/image/2009/11/red%20bathroom%20furniture.jpg

http://www.designwagen.com/wp-content/uploads/2010/04/Bathroom-Furniture-Interior-Design-Ideas-Naxani-Uxo-Modern-Red-Lacquer.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar