img
Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / Tapet din fibra de sticla – pentru pereti mai duri

Tapet din fibra de sticla – pentru pereti mai duri

 

In designul interior modern se pune deseori intrebarea – ce culori sau materiale sa folosim pentru imbracarea peretilor sau tavanelor. In nici un alt domeniu nu exista atat de multe inovatii ca in decorul si designul interior. Dar, doar atunci cand un perete sau tavan este frumos ofera un contact visual placut garantat si totodata ofera casei o atmosfera confortabila.

Peretii albi sunt considerati de multi oameni plictisitori si de moda veche. Tapeturi moderne sunt tot mai des folosite in designul interior si sunt din nou la moda, datorita noilor materiale si modele. Spatiile obtin usor si rapid un nou look, ceea ce face ca tapetul sa fie foarte popular. Fisurile si denivelarile din pereti se remediaza  si mascheaza foarte usor. Aplicarea tapetului devine o joaca de copii datorita produselor noi aparute pe piata, iar tapetul devine un accesoriu de moda.

Bad_Nauheim_Flur_02-Systexx Active S38Un tip special de tapet este tapetul din fibra de sticla.

Acest tapet robust dela Systexx consta din fibre subtiri de sticla, de multe ori intretesute. Acest tip de tapet este folosit in spatii comerciale(spitale si hoteluri), dar de asemenea, in zone foarte expuse din domeniul privat(casa scarilor, coridoare etc), fiind permeabil si stabil dimensional.

Dupa aplicare tapetul se poate vopsi cu orice vopsea standard pentru perete(lavabila). Dupa vopsire iese foarte tare in evidenta modelul tapetului selectat si schimba aspectul spatiului radical. Materialul arata elegant, nobil si se caracterizeaza printr-o mare longevitate.

Systexx are o selectie larga de modele diferite si pot fi folosite pentru orice cerinta arhitecturala in designul interior. Fie birou, cabinet medical, gradinita sau hotel, fie camera copilului, bucatarie sau dormitor – cu tapetul din fibra de sticla Systexx faceti alegerea corecta!

Service center FC Bayern Munchen-Systexx Active L65Ce ofera  sistem tapetul Systexx?

Tapetul Systexx din fibra de sticla ofera avantaje foarte semnificative. Tapetele Systexx sunt:

  • rezistente la lovituri si intepaturi
  • mascheaza fisurile din perete
  • rezistente la abraziune
  • igienice si in conformitate cu reglementarile alimentare
  • permeabile la vapori de apa
  • potrivite pentru cei care sufera de alergii
  • certificate Eco Tex
  • rezistente la foc
  • rezistente la dezinfectante si solutii de curatenie.

Aproape nici un alt accesoriu nu poate profita de un asemenea salt din punct de vedere al calitatii in ultimii ani, ca inovatorul tapet din fibra de sticla Systexx. Plictiseala a fost ieri – azi va puteti amenaja pereti intr-un mod deosebit si in functie de gustul dvs. Lasati-va incantati de frumoasele tapete din fibra de sticla Systexx si veti obtine sugestii pentru design de bun gust pentru camera dvs. Pentru sfaturi si informatii suntem mereu alaturi de dvs.! Contactati-ne chiar acum!

 

 

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar