img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Stilul vintage in amenajari interioare living

Stilul vintage in amenajari interioare living

Uneori parca timpul sta in loc, iar acest lucru se poate observa cel mai bine in interioarele care redau cu succes stilul vintage. Elementele de decor albe, atmosfera usor nostalgica si boema sunt caracteristice stilului vintage in amenajari interioare. Livingul este locul in care imaginatia nu are limite, deoarece de regula ofera suficient spatiu de amenajare. Imbracati acest interior in elemente vintage pentru o atmosfera primitoare si confortabila.

Mobilier in stil vintage

amenajare in stilul vintage
amenajare in stilul vintage

Calatoria inapoi in timp este redata in principal de mobilierul in stil vintage, si anume de mobila lemn masiv, cu un aspect usor prafuit si un aer traditional. Vintage poate insemna influenta franceza sau britanica, in functie de aspectul dorit. In amenajari interioare living, finisajul de culoare alba este cel mai utilizat, insa pentru a reda un aspect modern puteti vopsi mobilierul intr-o culoare pastelata. Mobila living poate fi achizitionata de la targurile cu obiecte vechi sau chiar mobila noua poate oferi un aspect invechit mai ales in magazinele specializate.

Culori, imprimeuri si decoratiuni interioare vintage

idei de amenajare
idei de amenajare

Culorile care accentueaza stilul vintage sunt pastelate, precum verde menta, galben pai, roz piersica, lila, dar si cele naturale precum alb sau bej. Astfel, culorile de baza impreuma cu mobila living si peretii albi vor reda atmosfera perfecta a acestui stil. In amenajari living de de acest tip, imprimeurile isi fac simtita prezenta in special sub forma florilor. Impreuna cu dantela si volanele din materiale textile ofera cadrul romantic ideal al stilului vintage. Nu uitam nici de decoratiuni interioare, in care ramele foto albe, obiectele din portelan si sticla, cuferele din lemn sau cartile vechi dau tonul unei amenajari boeme.

decoratiuni interioare
decoratiuni interioare

Spor si multa inspiratie in amenajari!

Sursa poze:
http://www.digsdigs.com/photos/vintage-living-room-designs-that-youll-love-6.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/vintage-living-room-designs-that-youll-love-15.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/vintage-living-room-designs-that-youll-love-4-554×738.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/vintage-living-room-designs-that-youll-love-7.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar