img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Stilul Pop Art in amenajari interioare

Stilul Pop Art in amenajari interioare

Pop Art este un stil de amenajare contemporan, ce implica multa imaginatie si creativitate. Dupa cum va sugereaza si numele, aveti posibilitatea de a va inspira din arta pentru a aduce un plus de creativitate in case moderne.

stilul Pop Art
stilul Pop Art

 

Pop Art: expresivitate si dinamism

Stilul de amenajare Pop Art este expresiv si ofera personalitate in orice incapere din casa. Chiar daca si-a facut aparitia inca din anii ’50, acest stil artistic este modern si surprinzator in culori si idei de amenajare.

Poate fi regasit in texturi geometrice, pereti care prind viata cu ajutorul culorilor aprinse, in diverse decoratiuni interioare sau chiar piese de mobilier unice. Astfel, stilul Pop Art ne ofera un design interior dinamic, in care avem in prim plan culorile vii si portretele (manga, benzi desenate etc.), ca forma de exprimare.

 

stilul Pop Art
stilul Pop Art

Elemente de amenajare in stilul Pop Art

Pentru pereti, stilul ne propune tablouri cu portrete din panza, ce vizeaza in principal benzile desenate si manga. Un portret cu frumoasa Marilyn Monroe este reprezentativ pentru stilul Pop Art . Pe de alta parte, puteti apela la culori aprinse pentru pereti precum fucsia, galben, verde crud sau la tapeturi cu forme geometrice care sa surprinda.

Un mobilier cu imprimeu Pop Art va reprezenta cu siguranta piesa de rezistenta a unei incaperi. De asemenea, mobilierul este reprezentat prin forme abstracte, cuburi sau globuri.

stilul Pop Art
stilul Pop Art

Daca nu reusiti sa gasiti un astfel de mobilier unicat, nu renuntati si apelati la perne colorate, imprimate cu forme abstracte. Scaunele sunt realizate din plastic si sunt imbracate in culori vii, care inveselesc atmosfera.

Stilul Pop Art abunda si in decoratiuni interioare pline de viata: ceasuri de perete, vase, tablouri si alte accesorii cu personalitate.

Aduce-ti un plus de creativitate, energie si culoare in casa dumneavoastra cu acest stil de amenajare inedit. Va dorim multa inspiratie in amenajare!

Sursa foto:

http://ultrarender.deviantart.com/art/Pop-art-interior-364322141

http://www.amazinginteriordesign.com/pop-art-home-decor/

http://pinterest.com/pin/182677328607335490/

http://pinterest.com/pin/52424783135015884/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar