img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Stil-ul “chevron” in designul interior

Stil-ul “chevron” in designul interior

Designul interior in stil „chevron” este reprezentat de acele forme in stil zig zag si este potrivit atat in amenajarile clasice, cat si in cele moderne. Este un stil usor de adoptat in orice forma: in cazul finisajelor atragatoare, dar si in cazul materialelor textile care scot din anonimat orice incapere.

Acest stil original poate fi gasit in toate culorile posibile, de la culori calde la cele reci, pe care le putem adapta cu usurinta in orice camera in functie de gusturi si preferinte.

 4

Cum putem utiliza acest stil?

Pentru indrazneti si persoanele care vor sa obtina o incapere speciala, modelul in zig-zag il pot folosi in amenajarea peretilor in sufragerie sau dormitor. Daca optati pentru aceasta varianta, mizati pe simplitate in mobilier si decoratiuni interioare. Pentru un aspect modern, utilizati culori de interior in zig zag, in combinatie de doua culori diferite.

Astfel, peretii vor reprezenta piesa centrala din incaperea respectiva. Pana si o piesa de mobilier poate fi reconditionata folosind cu grija acest stil. Datorita faptului ca este un model incarcat, va sfatuim sa alegeti o singura piesa centrala in care sa aplicati acest stil de amenajare, pentru un efect placut din punct de vedere vizual.

 2

Chevron: un trend care capteaza atentia

In comert, aveti la dispozitie o multime de variante pentru accesorii si materiale textile. Pentru dormitor sau sufragerie, optati pentru un covor avand acest model, materiale textile precum draperii, perne de culori diferite, lenjerie de pat etc. Pentru baie, de obicei se merge pe simplitate. Utilizati acest model inedit pentru prosoape si covorase de baie, care vor schimba atmosfera intregii incaperi.

1

Cum vi se pare acest stil de amenajare? Vi se pare placut sau mult prea incarcat? Lasati-ne un comentariu putin mai jos cu parerea dumneavoastra.

 

Sursa poze:

http://www.houzz.com/ideabooks/5656015/list

http://www.chictip.com/inspirational-interiors/chevron-pattern-extravaganza

http://www.apartmenttherapy.com/trend-watch-che-153175

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar