img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Star Wars: tema inedita in design interior

Star Wars: tema inedita in design interior

Incepand din decembrie, ultimul film Star Wars le-a adus zambetul pe buze fanilor din intreaga lume, de la cei mici pana la cei mari. Popularitatea filmului de-a lungul anilor a prins mai multa amploare in aceasta perioada, in care gasesti numeroase produse cu tema Star Wars. Inspira-te din acest film pentru a obtine un decor neconventional in camera copilului.

Tema Stars Wars in amenajari dormitoare

accesorii in stil Star Wars
accesorii in stil Star Wars

Pentru a obtine dormitoare moderne, aceasta tema cu siguranta este potrivita pentru copilul vostru. Orice fan si-ar dori in camera o nava spatiala sub forma de pat, daca s-ar putea. In cazul in care nu gasesti aceasta minunatie in magazine (anunta-ne insa daca o gasesti), vei gasi in schimb alte decoratiuni interioare sau materiale textile cu care sa-i aduci zambetul pe buze unui fan Star Wars veritabil.

Poate cele mai intalnite decoratiuni interioare sunt ceasurile. Vei gasi atat de multe modele futuristice si creative prin magazine, incat alegerea va fi una grea. Tablourile cu tema Star Wars sunt perfecte in amenajari dormitoare si vor fi un punct de atractie zilnic pentru orice fan. Alege si alte decoratiuni interioare precum lampa sau jucarii de decor cu care sa inveselesti dormitorul copilului.

Materialele textile precum lenjerii de pat sau perne se gasesc la fel de usor si nu iti vor pune la incercare bugetul. Insa in privinta mobilierului, cu siguranta nu vei gasi ce cauti ca sa completezi decorul in aceasta tema. Dar poti sa optezi pentru o cromatica in tema si sa folosesti alb si negru in piese de mobilier potrivite in camera copilului.

Va dorim multa inspiratie!

Sursa poze:
http://homemydesign.com/2016/20-awesome-star-wars-room-for-little-boys/boys-star-wars-room-ideas/
http://thegadgetflow.com/portfolio/star-wars-mood-lights/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar