img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Spatiu inovativ: birou si locuinta in 45 metri patrati

Spatiu inovativ: birou si locuinta in 45 metri patrati

In ultimii ani, tot mai multe persoane au inceput sa se orienteze spre munca de acasa sau spre antreprenoriat ca si mod de viata. Si cum intretinerea unui birou separat este de multe ori un cost suplimentar, este mai ieftin si mai la indemana sa optati pentru amenajarea unui spatiu de lucru in locuinta proprie. A munci si a locui in acelasi spatiu poate parea dificil, mai ales daca ai la dispozitie doar 45 de metri patrati. Si atunci cum puteti imbina cele doua directii intr-un mod eficient? Raspunsul sta in imaginatie si creativitate pentru a obtine un spatiu care poate conclura perfect cu beneficiarii.

 

birou
birou

 

Amenajarea spatiului de 45 de metri patrati

 

Apartamentul de 45 de metri a fost amenajat de catre arhitectii de la Jordan Parnass Digital Architecture. Principalele obiective ale procesului de decorare si remodelare au fost stabilite foarte clar de la inceput: obtinerea uneor spatii cat mai functionale, indispensabile in cadrul unei locuinte, dar si stabilirea unui loc de munca.

Astfel ca, s-a incercat obtinerea unei zone de gatit, igienizare, depozitare, socializare si dormit. Cel mai important lucru care s-a obtinut a fost nu numai obtinerea acestor zone, cat si faptul ca spatiul s-a pastrat simplu, aerisit si ordonat.

 

Inaltimea generoasa a incaperii i-au ajutat pe arhitecti sa amenajeze un spatiu de dormit, iar deasupra au integrat cu usurinta o garderoba. Nu numai ca s-a economisit spatiu dar s-a creat si o delimitare interesanta intre zona de zi si cea de noapte.

Functionalitatea spatiului si utilizarea optima a fiecarui metru iese in evidenta in fiecare detaliu, de la scara care adaposteste sertarele pentru depozitare, pana la etajerele care sunt utilizate pentru a expune diverse obiecte decorative.

 

scari de depozitare
scari de depozitare

Spatialitatea este subliniata si cu ajutorul mobilierului lucios de culoare alba si a oglinzii plasate intre cele doua ferestre. Aceasta lumineaza intr-un mod deosebit incaperea si ii ofera senzatia de spatiu de dimensiune mare. In plus, folosirea cu generozitate a lemnului incalzeste si ofera o nota personala ambientului.

 

Rezultatul este un spatiu modern, flexibil si functional, ce se pliaza minunat pe stilul de viata si pe nevoile proprietarilor.

 

Cum vi se pare acest spatiu? Credeti ca imbina functionalitatea cu eleganta intr-un mod eficient?

Sursa poze: www.casesigradini.ro

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar