img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Spatiu de joaca: 5 idei creative pentru copii

Spatiu de joaca: 5 idei creative pentru copii

Daca locuiti la casa si aveti spatiu suficient cat sa amenajati o camera de joaca pentru copilul dvs, aveti la dispozitie foarte multe idei pe care le puteti incerca. In functie de stilul de amenajare a locuintei, de spatiul avut la dispozitie, dar si de sexul copilului dvs. puteti opta pentru mini-parcuri, camere de colorat sau spatii de camping. V-am pregatit cateva idei pe care le puteti lua in considerare daca doriti sa aveti un spatiu de joaca unic!

Mini-parc in camera

spatiu de joaca
spatiu de joaca

 

Orice copil indrageste joaca in parc, trasul in tobogan si ascunsul in casute. Acest spatiu de joaca confectionat din lemn este o idee deosebita pe care o puteti implementa in locuinta. Folositi nuantele si personajele in functie de personalitatea copilului dvs pentru o nota cat mai speciala. Adaugati un spatiu special pentru colorat si desenat, dar si un birou cu calculator sau jocuri video. Copilul dvs. va indragi in mod sigur acest spatiu!

Spatiu de joaca ingenios si colorat

 

joaca cu litere
joaca cu litere

Colorat si vesel, acest spatiu nu numai ca transmite energie si buna dispozitie, dar implica prezenta unor jocuri ingenioase si relaxante. Este recomandat pentru copiii de pana in 3-5 ani, care inca invata sa coloreze, sa iti testeze abilitatile de coordonare si iubesc sa se joace cu mingea. Rafturile patrate colorate sunt perfecte pentru a depozita numeroase jocuri si carti.

Rafturi sub forma de litere

Copiii dvs. sunt indragostiti de cuvinte si de citit? Nimic mai bun! Amenajati spatiul de joaca cu literele alfabetului pentru a fi in mijlocul lor tot timpul. Cum puteti face asta? Construiti rafturi sub forma de litere pe care le suspendati pe perete in care puteti pastra jucarii si carti. Desenele sau tablourile realizate de copii sunt o alta idee grozava pentru a decora peretii.

Camping in camera

 

camping in camera
camping in camera

Amenajarea unui spatiu de joaca sub forma de camping este perfecta pentru copiii sau adolescentii care iubesc expeditiile si excursiile in aer liber. Toamna sau iarna isi pot reaminti de zilele caldute in care petreceau serile in cort sub cerul instelat. Intindeti si o patura pentru un mini-picnic in camera pentru a scoate in evidenta ideea de camping si de expeditie.

Spatiu de joaca ordonat

 

spatiu de joaca ordonat
spatiu de joaca ordonat

Daca vreti sa va obisnuiti copilul ordonat si organizat, pregatit sa iti stranga jucariile imediat dupa joaca, acest spatiu este perfect. Masa poate fi folosita pentru colorat, desenat, jocuri video, citit si orice alta activitate prefera acesta. Adaugati multe rafturi de depozitat pentru jucarii pe care le asezati in masa. Este un spatiu creativ si ordonat pe care copilul dvs. o sa il adore!

Fiecare copil este diferit si are o personalitate unica. Amenajarea unui spatiu de joaca special in care se poate distra si poate petrece timpul liber il ajuta sa se dezvolte sanatos. Acestea sunt doar cateva idei la care puteti apela daca doriti sa creati un spatiu de joaca in locuinta dvs.

Va stam la dispozitie pentru orice sfaturi legate de amenajare sau de produse!

Sursa poze: www.spatiulconstruit.ro

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar