img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Sfaturi pentru a alege chiuveta in baie

Sfaturi pentru a alege chiuveta in baie

Baia este la fel de importanta ca orice alta incapere din casa si nu trebuie sa neglijam amenajarea ei. Astfel, chiuveta reprezinta obiectul central al unei bai, iar alegerea ei trebuie sa tina cont de urmatoarele criterii: material, forma, marime, pret si designul interior. In articolul de azi, o sa va ajutam sa indepliniti fiecare dintre aceste criterii, pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie cea mai eficienta.

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca alegerea unei chiuvete potrivite in baie este importanta, fiind un obiect pe care il achizitionezi o data in viata, cu mici exceptii.

 

accesoriu baie
accesoriu baie

Chiuveta din baie: lucruri de care trebuie sa tineti cont

 • Materialul – Acest aspect depinde mult de cat de utilizata este baia. Astfel, exista lavoare din portelan si caolin, ceramica, un material care respinge apa si nu necesita mult timp pentru intretinere sau compozitul, rezistent si durabil. Daca achizitionati acest produs pentru timp indelungat, trebuie neaparat sa tineti cont de materialul din care este fabricat.
 • Forma – Aveti la dispozitie modele de lavoare clasice, moderne, cu piedestal sau fara. De asemenea, exista chiuvete asimetrice, rotunde, ovale sau dreptunghiulare pe care le puteti amenaja in functie de designul interior al baii respective. De asemenea, tineti cont si de locul in care doriti sa o amenajati in baie.
 • accesoriu baie
  accesoriu baie

  Marime – Este un lucru de care trebuie sa tineti cont in functie de spatiul de care dispuneti in baie. Daca baia este spatioasa, aveti posibilitatea de a alege inclusiv un lavoar dublu si nu mai este nevoie sa stea nimeni la rand pentru a merge la baie. Pentru a obtine o baie aerisita si incapatoare, va sfatuim sa optati pentru o chiuveta prinsa pe perete sau de sine statatoare, care sa permita integrarea unui mobilier in baie.

 • Pret – Pentru multi dintre noi, este probabil cel mai sensibil aspect dintre toate. Indiferent de ce produs achizitionam, trebuie sa tinem cont mereu si de pret. Pentru o investitie sigura si durabila, tineti cont de pret, dar nu inlaturati si celalalte aspecte, la fel de importante.
 • accesoriu baie
  accesoriu baie

  Designul interior – Integrati acest produs in baie tinand cont de stilul de amenajare. Pentru interioare moderne, puteti opta pentru o chiuveta rotunda sau asimetrica care sa ofere un plus de eleganta incaperii. De asemenea, daca abordati un stil clasic si minimalist in baie, o chiuveta dreptunghiulara sau ovala ar fi alegerea potrivita.

Sursa poze:

http://www.decoist.com/2013-02-22/bathroom-sinks/

http://www.bhg.com/bathroom/remodeling/makeover/before-and-after-bathrooms/#page=18&imagenumber=2

http://www.pinspire.es/pin/show/9674521

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar