img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Secretul succesului – 3 modele de chiuvete baie creative

Secretul succesului – 3 modele de chiuvete baie creative

Pornind de la modele de chiuvete de sticla pana la modele de lemn, piatra reala, gama este foarte variata, fiind pe gustul tuturor. Sunt disponibile in magazinele de specialitate sortimentul larg si bogat de dimensiuni si stiluri, de la modern la cel traditional, astfel incat sa putem gasi cu siguranta modelul cautat, indiferent de forma sau dimensiunea baii.

design chiuveta baie sticla
design chiuveta baie sticla

Cand pornim in ideea de a ne decora baia scopul principal este ca la final sa ne simtim confortabil in ea. Si cand de simtim bine si confortabili? Raspunsul: cand gasim ceva frumos.
Alegerea modelului de chiuveta potrivita este o parte importanta atunci cand dorim sa decoram baia. La alegerea chiuvetei trebuie sa avem in vedere si faptul ca aceasta piesa trebuie sa se integreze si sa se potriveasca cu restul elementelor / proiectul.
Alegerea unei chiuvete de perete sau o chiuveta cu un semi piedestal permite curatarea mai usoara si va crea senzatia de mai mult spatiu.

Chiuveta baie – rafinament si eleganta in baie

Aveti nevoie de idei pentru a alege chiuveta de baie? Iata mai jos cateva sugestii:

  1. pentru un plus de confort...
    pentru un plus de confort…

    Blatul – design urbanism (New York, Berlin, Barcelona, etc.) de chiuveta baie poate oferi un punct focal, elegant si contemporan baii.

  2. Chiuveta baie din sticla solida este de asemenea o optiune excelenta, creand si oferand o caracteristica de lux baii.
  3. Model de chiuveta baie tip ceasca de cafea este proiectat de Meneghello Paolelli Associati, cu un design unic, inspirat de o ceasca de cafea. Aceasta piesa moderna dintr-o bucata, are baza in forma de cupa, care pe partea de sus se largeste, iar manerul face sa fie un cuier excelent pentru prosop. Acest accesoriu ultra modern este de culoare alba, sau la alegere cu exterior de culoarea nearga, contrastand astfel interiorul alb cu un iz dramatic.

Daca baia este ingusta inseamna ca la amenajare trebuie sa fim creativi privind alegerea pieselor. Prin alegerea pieselor corecte reusim sa mentinem punctul artistic la maxim, insa pastrand in acelasi timp dimensiunile.
Cu siguranta, designul unic al acestor chiuvete va va ajuta sa creati o baie personalizata. Va dorim inspiratie placuta si mult spor la amenajarea baii!
In functie de ce alegeti chiuveta pentru baie? Ce conteaza cel mai mult in momentul in care va ganditi sa achizitonati o chiuveta pentru baie? Care sunt argumentele dupa care va ghidati la alegerea ei?

Sursa poze: http://www.victorianplumbing.co.uk/roca-urban-new-york-countertop-basin-400-x-400mm-white-32765u00u.aspx
http://www.kraususa.com/c-gvs-901-19mm-15100ch-clear-aquamarine-glass-vessel-sink-and-typhon-faucet-chrome.html
http://www.trendir.com/archives/art-basin-cup-artistic-washbas.html

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar