img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Secretul peretilor care nu sunt din piatra – placi din fibra de sticla

Secretul peretilor care nu sunt din piatra – placi din fibra de sticla

Placi din fibra de sticla care au revolutionat designul interior!

Placi din fibra de sticla sunt tot mai apreciate materiale pentru amenajari interioare, cat si exterioare. Alegerea finisajului pentru pereti reprezinta un demers mai complex, atunci cand doresti sa iesi in evidenta sau sa transmiti o anumita idee.  Exista diverse solutii de finisare, insa acestea sunt in stransa legatura cu atmosfera pe care doresti sa o obtii, dar si cu bugetul disponibil. Placile decorative din fibra de sticla se pot folosi fie la interior sau exterior: placari fatade constructii civile si publice, fie la interior printr-un design interior deosebit. Placile din fibra de sticla decorative care imita perfect piatra , lemnul sau alte design-uri deosebite concureaza cu succes piatra naturala din punct de vedere stilistic (poate avea aspect clasic, rustic, modern etc.!

Placi din fibra de sticla compatibile cu orice stil de amenajare interioara

In plus, se monteaza usor, pe orice tip de suprafata, fara a se construi o structura de prindere in prealabil si au o durata de viata foarte mare. Montarea panourilor se efectueaza direct pe perete,cu suruburi prin infiletare. Placile din fibra de sticla pot fi integrate cu succes in aproape orice stil de amenajare. Recomandarea acestor panouri pentru finisarea peretiilor interior/exteriori sunt caracterizate prin flexibilitate, rezistenta in timp, intretinerea usoara, montare cu mijloace simple(nu necesita personal calificat)!

Pe piata sunt de gasit diferiti furnizori multor asemenea placi din fibra de sticla, dar ele difera de la producator la producator.

Placi din fibra de sticla: Avantaje si caracteristici

Asadar pentru  alegerea corecta al placilor din fibra de sticla trebuie luate in considerare urmatoarele caracteristici:

– design din lemn, piatra si alte design-uri deosebite.

– imitatie vizuala perfecta.

– izolatoare termice si hidrofuge

– montaj usor fara structura(costisitoare) in plus.

– fixare, doar prin infiletare cu suruburi, pe orice suprafata.

– montaj fara personal calificat.

– rezistenta in timp la intemperii.(umezeala, inghet, raze UV, etc.)

– montabile interior/exterior.

– subtiri si usoare(grosime cca. 1cm, marime 285cm/130cm)

– chit mastic special, care acopera rosturile si suruburile, rezultand astfel un perete perfect.

– protejeaza peretii de umezeala si intemperii.

– ofera peretiilor un aspect inedit, revolutionar si iesit din comun.

In sortimentul de produse de la SILDAN gasiti asemenea placi din fibra de sticla cu decoruri care imita la perfectiune: lemnul, piatra sau alte decoruri deosebite, cu care va puteti infrumuseta, reamenaja sau decora peretii locuintei dvs!

 

 

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar