img
Home / Lemn / Scari in case moderne

Scari in case moderne

 Cand vorbim de amenajari interioare case, vorbim de o munca destul de mare in comparatie cu un apartament, insa nimic nu se compara cu decorarea propriei locuinte. Unele locuinte pot avea mai multe etaje, asta inseamna ca scarile reprezinta un element foarte important.

Avem la dispozitie multe optiuni in momentul in care alegem sa construim niste scari interioare in locuinta noastra, iar acest lucru depinde foarte mult de culorile camerei, mobilier, in perspectiva de designul interior complet al incaperii respective. Designul acestor scari va schimba total aspectul locuintei si ii va oferi un aer primitor si creativ. De cele mai multe ori, s-ar putea sa nu stim exact ce ne dorim, insa raspunsul sper sa se regaseasca in inspiratia pe care doresc sa v-o ofer. Dintre toate aceste optiuni, puteti alege pe cea care vi se potriveste cel mai bine, insa nu trebuie sa uitam de functia primara a scarilor: aceea de a ajunge la urmatorul nivel al casei. 

Scari fara balustrada

O alegere moderna, insa forma lor sa fie cat mai dreapta pentru a oferi siguranta. 

scari in forma de spirala
in forma de spirala

Scari in forma de spirala

Aceasta varianta este o alegere functionala si practica, in special in locuintele moderne. 

scari practice
scari practice

Scari practice

O varianta extrem de eficienta daca dorim sa economisim spatiu in incapere. Astfel, ca sa nu lasam spatiu gol sub scari, putem intregi aspectul lor cu niste dulapioare, care sa fie spatiu de stocare pentru diverse lucruri sau sa construim o mica biblioteca. Cu niste idei creative si ingenioase, iata cum putem transforma perceptia scarilor in casa noastra. 

Scari din lemn

Se regasesc in foarte multe locuinte, avantajele fiind ca le putem vopsi cum dorim noi sau putem sa le acoperim cu un covor, lucruri care sa confere o nota de modernism casei. 

scari din sticla

Scari din sticla

Un plus de nonconformism ne este adus de trendul scarilor din sticla, care va fi cu siguranta, piesa de rezistenta a intregii incaperi.

Sursa poze:

http://www.archilovers.com/p72996/i543341/RESIDENCIA-JN-13

http://www.archilovers.com/p45144/Casa-V

http://fromgreenwich.tumblr.com/post/875723037/househuntinginparis-great-idea-for-under-the

http://www.housetohome.co.uk/room-idea/picture/hallways-10-of-the-best-modern-hallways

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar