img
Home / Lemn / Scara din lemn – un element al arhitecturii casei! [VIDEO]

Scara din lemn – un element al arhitecturii casei! [VIDEO]

 

Scara interioara face prima impresie la intrarea intr-o locuinta, ea este ca o carte de vizita pentru casa. O scara din lemn functionala si bine conceputa face din locuinta dvs. un unicat.
Scara din lemn treuie sa fie mai mult decat o cale de legatura intre etaje. Designul, stabilitatea, siguranta este numai o mica caracterizare a scarii dvs. Optica este si ea foarte importanta in constructia unei scari din lemn.

Dulgherii si tamplarii construiesc scarile din lemn dupa dorintele si inspiratia dvs. Lemnul masiv este rezistent si durabil, iar intretinerea lui este foarte usoara. Toate esentele de lemn sant cautate, in special lemnul de nuc este foarte in voga pentru culoarea lui inchisa si unica. Lemnul este un material natural care poate fi conceput in diferite forme. Prin culoarea,structura si rezistenta lui, lemnul este foarte apreciat in constructia scarilor.

Scara din lemn, mana curenta Bendywood

Fiind treapta sau mana curenta , lemnul este un material deosebit din care se poate construi scari elegante si personalizate. La scarile in spirala, mana curenta este foarte necesara pentru ca mana curenta ofera siguranta. Siguranta trebuie sa fie garantata, iar pericolul nu trebuie subestimat.

Distanta dintre perete si mana curenta ar trebui sa fie de cel putin 5 cm pentru ca sa ne putem prinde eficient si usor la urcare sau coborare,(in special oameni in varsta, bolnavi, copii). O mana curenta la o scara reduce semnificativ pericolul accidentelor. In concluzie mana curenta este un component foarte important al scarii dvs.

Imaginativa un proiect de scara interioara! Masuraturi, sabloane, cifre, s.a.m.d., un lucru foarte epuizant…nu? In acest caz o greseala va costa bani si timp fiindca trebuie sa luati totul de la capat.

O solutie ideala pentru aceasta problema ar fi un lemn masiv unic si special, care se poate prelucra foarte usor ca orice lemn . Mai pe intelesul nostru se poate indoi in stare uscata si rece. Aceasta proprietate ridica productivitatea, reduce costurile prelucrarii si creste in special calitatea.

Acest lemn nemaipomenit, Bendywood,  este produs din lemnul masiv inca verde printr-un proces termo-mecanic special. Mana curenta a scarii dvs. se poate realiza deci din mai multe esente ca stejar, nuc, cires, fag sau artar.

mana curenta, scara din lemn, maro inchisNu mai aveti nevoie de sabloane pentru ca acest lemn special se poate indoii foarte usor,(de multe ori sant suficiente numai doua persoane). Daca a-ti gresit calculul de indoiire…!? Nici o problema lemnul special pentru mana curenta se poate reindoii ori de cate ori este necesar pana totul devine perfect!!!

Vi se pare uimitor? Convingeti-va singuri! Nu va mai faceti probleme in privinta constructiei scarii dvs., cu asa un lemn inovator economisiti timp si bani pe care le puteti folosi in alte scopuri personale.
Tema noastra v-a trezit interes? Spuneti-ne parerea dvs. sau lasati-ne un comentariu! Asteptam cu nerabdare si ne bucuram sa ne contactati…!

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar