img
Home / Living / Rafturi pentru carti – in livinguri moderne

Rafturi pentru carti – in livinguri moderne

Tuturor ne place sa tinem obiecte mici personale la vedere, sa colectionam revista noastra preferata, sa cumparam cat mai multe carti, insa cand toate se aduna de-a lungul anilor nu mai gasim loc de amplasare in casa, astfel cauzand multe probleme. Pentru livinguri moderne specialistii recomanda sa utilizam rafturi pentru carti.rafturi pentru carti-livinguri moderne

rafturi pentru carti-livinguri moderneRafturile si dulapurile traditionale nu se mai integreaza in stilurile de amenajari interioare in tendinte si din acest motiv trebuie sa ne gandim la solutii practice. Rafturile pentru carti moderne sunt solutia perfecta atat in livinguri moderne, cat si in biroul de lucru.

Raftul pentru carti, ca si celelalte obiecte de mobilier din casa trebuie gandit foarte bine. Sunt multe locuri pentru rafturi de carti, amintim : livinguri (langa perete), sub scara, in cazul in care avem un hol lung si nu incape alt mobilier, in livinguri moderne ca si perete despartior .. si lista poate continua.


rafturi pentru carti-livinguri moderneInvazie de carti in livinguri moderne

Ne hotaram asupra locului de amplasare, apoi masuram suprafata (inaltime, latime), cate randuri de raft avem nevoie, greutatea suportata (cat de grele sunt cartile). Dupa ce avem raspuns la toate detaliile de mai sus mergem sa achizitionam. Piata ne ofera multe optiuni: model / design diversificat, dimensiuni variabile, confectionate din diferite materiale (diferite esente de lemn, sticla, metal, plexiglas, etc.). Amplasarea in livinguri moderne depinde de idea noastra: cu prindere directa pe perete, rol de perete despartitor (in acest caz trebuie sa fim atenti la fixare – in tavan sau in podea), suspendat. Dupa caz cu rafturi deschise sau inchise, elementele pot fi variate intre ele, obtinand unitati de stocare.

rafturi pentru carti-livinguri moderneCe tip de raft pentru carti preferi in living – ul tau : cele moderne , extravagante sau ramai la cele traditionale? Daca nu ai raft pentru carti unde depozitezi cartile, revistele?

 

Sursa poze:

http://www.contemporist.com/2010/05/10/the-2010-collection-from-saba-italia/

http://www.behance.net/gallery/Tatik/733619

http://www.apartmenttherapy.com/5-tips-to-organize-your-booksh-136964

http://zainteriora.net/2010/02/01/bookwave/

http://www.contemporist.com/2007/11/10/furniture-from-francesco-passaniti/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar