img
Home / PARCHET LAMINAT | PARDOSELI / Posibilitate de design– intre doua decoruri de parchet laminat bambus

Posibilitate de design– intre doua decoruri de parchet laminat bambus

Ce posibilitati de combinare ascund cele doua modele de parchet laminat bambus? Eventual s-ar potrivi si in casa mea? Permiteti-mi sa va felicit pentru aceste idei! Deoarece daca sunteti interesati de aceasta combinatie, denota stil si  un standard inalt privind posibilitatile de design.

parchet laminat bambus combinat
parchet laminat bambus combinat

La prima strigare poate parea putin ciudat….dar pozele dovedesc ca este o combinatie reusita. Iar in functie de lumina naturala, care intra in camera, prin ferestre si culorile peretilor se creaza interioare interesante, unice. Va invit sa parcurgeti articolul si vizualizati pozele pentru a va convinge asupra acestui fapt….

 

Ce proprietati au aceste doua decoruri de parchet laminat?

Sunt doua dintre specimenele  deosebite prezentate de HDM,  renumitul producator german  de parchet laminat de calitate inalta. Cu suprafata lucioasa si in combinatie de culori se potrivesc in interioare cu design modern, minimalist, unde creaza un contrast interesant si ansamblu interiorului.

parchet laminat bambus combinat
parchet laminat bambus combinat

Cu margini drepte, clasa de trafic 31 (pentru spatii de locuit cu utilizare intensa) si sistem de imbinare clicik Unilin – instalare foarte usoara,  sunt doar cateva dintre caracteristici.  Pentru ca sunt subtiri, grosime de 7.0 mm, se potrivesc perfect si in cazul renovarilor.

 

parchet laminat bambus combinat
parchet laminat bambus combinat

Combinatia de bambusuri  va oferi un impact mare si placut si asupra prietenilor. Toate  acestea daca va doriti ca, locuinta sa nu fie una pitica si monotona, sa fiti mai aproape de natura ….., atunci aceasta combinatie este o posibilitate pe langa care nu ar trebui sa treceti fara vedere …

Sa ne bucuram impreuna de aceasta combinatie moderna, placuta ochilor….

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar