img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Baie / Popularitatea albului in designul interior

Popularitatea albului in designul interior

Imi doresc de ani buni sa ajung in America, sa vizitez faimosul New York, sa ajung in varful statuii Libertatii, unde sa visez cu ochii deschisi, sa pasesc cu grija pe Walk of Fame si sa respir aerul proaspat din Marele Canion. Cine nu si-ar dori sa traiasca macar o data visul american?

Trendurile de amenajari interioare la case se schimba de la an la an, insa mobilierul alb folosit in designul interior va fi mereu preferatul americanilor. design interiorDe multe ori, ma uit la poze din interiorul caselor americane si ma uimeste de fiecare data bunul gust si rafinamentul lor. Cu siguranta, interioarele moderne isi lasa amprenta asupra industriei, fiind un adevarat mic paradis din inima Americii.

design interior

Cum il combinam in designul interior?

Unul dintre avantajele evidente ale acestei culori de interior este versatilitatea sa: poate fi folosita ca atare in orice spatiu din locuinta sau poate fi combinata cu alte culori, oferind un contrast frumos si oferind lumina incaperii. Albul este o culoare care se adapteaza astfel la orice,  dand impresia de incapere spatioasa si deschisa. Mobila de culoare alba poate avea un impact diferit in fiecare camera, in functie de culoarea cu care doresti sa o combini, sau decoratiunile interioare pe care le folosesti.

In cazul bucutariei, poti alege un mobilier complet alb pe care sa il infrumusetezi cu o vaza cu flori colorate sau vesela in culori diferite, pentru un accent de culoare, sau poti combina albul cu un bej proaspat si cu draperii moderne.

O bucatarie in mobilier alb si negru este o alegere indrazneata, insa perfecta pentru casele moderne, care inspira rafinament si eleganta. Cu siguranta, va deveni in scurt timp locul tau preferat din casa in care vei gati cu suflet.

Dormitorul este oaza de liniste si relaxare din fiecare casa, locul unde ne permitem sa visam si ne cufundăm in gandurile cotidiene. In functie de preferinte, putem alege combinatii intre mobilier alb cu negru, sau alb cu albastru, care sa ne ducă cu gandul la briza marii si sa ne confere liniste interioara.

design interiorIn ceea ce priveste baia, ar trebui sa alegem un mobilier alb care sa se impace cu niste culori deschise si vii, dand impresia unui spatiu prietenos si energic.

Ne-ar placea sa stim daca utilizezi acest tip de mobilier in locuinta ta si cu ce culori l-ai imprietenit.

Sursa poze:

http://pinterest.com/pin/69242912990643151/

http://www.guiaparadecorar.com/una-cocina-romantica/

http://pinterest.com/pin/52424783134008784/

http://pinterest.com/pin/52424783133731626/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar