img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Nervi protejați cu placi acustice

Nervi protejați cu placi acustice

 
 Atunci cand se muta vecini noi si dau o prima petrecere, iar copii de la etajul superior alearga si fac mult zgomot sau cuplul nou casatorit de langa are o prima cearta, atunci trebuie sa avem nervii tari sau sa fim dotati cu placi acustice din vata de sticla sau vata minerala!

Scena sus descrisa poate sa fie un pic exagerata, dar viata la bloc a persoanelor mai in varsta poate deveni destul de stresanta. Foarte multi oameni sufera de stresul creat de trafic, vecini galagiosi sau muzica ascultata tare. placi acustice, fatada, Dupa o zi grea de munca majoritatea oamenilor isi doresc sa aiba parte de liniste pentru a se deconecta si pentru a lasa in urma stresul din ziua respectiva. Dar de foarte multe ori zgomotul se continua si acasa si prin aceasta se amplifica si stresul cauzat de o slaba protectie fonica. Acest stres continuu cauzeaza neliniste, probleme de somn si chiar depresie. Medicii confirma la momentul actual cresterea numarului de boli datorate zgomotului sau cel putin cresterea disconfortului.

Exista multe persoane care, pe plan profesional, se ocupa cu problemele de acustica. Stresul datorat zgomotului creat de muzica, trafic, masini reprezinta astazi o problema, care este foarte serios analizata si care pentru oamenii de specialitate reprezinta de foarte multe ori o provocare.

Solutia acestor probleme acustice nu este nici noua si nici revolutionara! Cu ajutorul placilor acustice din vata de sticla sau vata minerala, care se comercializeaza pe piata, se pot reduce drastic problemele acustice sau acestea pot fi chiar eliminate. Placile pot fi achizitionate la diverse grosimi si se pot monta fara modificari de constructie (constructive) foarte scumpe si costisitoare.

Foarte multi oameni de specialitate prefera placile din vata minerala, pentru ca acestea sunt mai usoare, cu siguranta nu se uda si pot fi taiate chiar si cu un cutit bun de paine. Din ce in ce mai multi arhitecti cer solutionarea problemelor de acustica. Placile din vata de sticla sau vata minerala rezolva problemele fonice, atat acasa cat si la locul de munca.  Sanatatea si momentele de recreere va vor multumi.

Ne intereseaza parerea Dvs.! Va rugam sa ne povestiti cum rezolvati problema zgomotului si cat de mult este influentata viața Dvs. de acesta. In cazul in care ati luptat impotriva problemelor de acustica, experienta pe care ne-o impartasiti poate ajuta multi cititori.

 Va rugam sa ne scrieti parerea Dvs.! Specialistii in probleme de acustica si persoanele afectate va multumesc!

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar