img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Perna : 5 modele pentru un interior nonconformist

Perna : 5 modele pentru un interior nonconformist

In amenajari interioare, detaliile sunt cele care fac de cele mai multe ori diferenta. Decoratiuni interioare precum pernele ar trebui sa fie nelipsite, deoarece ele ofera sarea si piperul in orice incapere. Astfel, pernele reprezinta o alternativa confortabila in living sau in dormitor, care invita la relaxare. In acest articol, va prezentam 5 modele inedite de perne care sa va ofere confortul de care aveti nevoie in fiecare zi.

 

 

1. Perna indisensabila diminetilor la serviciu

perna serviciu
perna serviciu

Fiecare dimineata la birou incepe mai greu din cauza somnului care inca ne mai cauta pleoapele. Avem solutia ideala de a trisa, cu aceasta perna care seamana cu un biblioraft. Cu siguranta, cele 10 minute de pauza nu vor fi observabile, nu-i asa?

 

 

2. Perna din suprafete de piele

perna din piele
perna din piele

O astfel de perna realizata din pantofi de piele inspira creativitate. Modelul poate fi realizat de oricine doar cu un strop de imaginatie si indemanare. Acest model de perna va fi vedeta oricarui interior, caruia ii lipseste acea nota de nonconformism.

 

 

3. Perna „muscata”

perna -muscata-
perna -muscata-

Cuiva i-a fost foame probabil, daca acestui model de perna ii lipseste o bucata de material. Cu siguranta, acest model de perna va va aduce zambetul pe buze de fiecare data cand veti intra in casa. Pentru un design interior vesel, aceasta perna ar trebui sa fie prezenta in orice incapere.

 

 

4. Cu castile pe cap si in somn

Acest model este creativ prin imprimeul prezent pe perna si ofera o nota de optimism in dormitorul nostru. In fiecare seara, vom asculta muzica pana si in somn, pentru un vis mai placut.

 

5. Perne cu litere

perne cu litere
perne cu litere

Cu ajutorul literelor putem forma cuvantul dorit. Poate avem nevoie de un strop de „dragoste” (love) in casa noastra pentru a ne schimba starea de spirit. Aceasta perna imprimata cu litere este ideala pentru interioare moderne, mai ales pentru dormitoarele care au nevoie de o nota mai speciala.

 

Care dintre aceste modele de perne v-a captat atentia?

 

Sursa foto:

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/1121.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/1016.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/1416.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/267.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/287-630×419.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar