img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Peretii din camera prind viata

Peretii din camera prind viata

   Fiecare dintre noi are cel putin un vis, inca din copilarie, in ceea ce priveste locuinta sa ideala sau designul interior al camerei sale de vis. Cu cat timpul trece, cu atat simtim mai mare nevoia de a face efectiv ceva in aceasta privinta, chiar daca este vorba doar de niste modificari minore.

peretii din casa
peretii din casa

Astazi va voi vorbi despre unul dintre visele mele cele mai mari, atunci cand vorbim despre amenajari interioare in apartamente si imi doresc, cu sinceritate, sa devina si visul vostru. Peretii unei camere pot prinde viata pentru fiecare membru al familiei, de la cel mai mic la cel mai mare, conform ultimelor trenduri din domeniu. Unul dintre avantajele stilului contemporan este ca avem o gama larga de variante din care putem opta, care sa se potriveasca fiecarei preferinte in parte. Trecand peste clasicul alb, putem opta pentru culori de interior calde sau reci pe unul dintre peretii camerei, in functie de personalitatea si starea fiecaruia. Ce putem face in plus? Pentru o doza de originalitate si creativitate, putem picta peretele respectiv, pentru cei care au mana de artist, sau putem angaja pe cineva care este specializat in vopsirea artistica a peretilor. Mai avem si posbilitatea de a achizitiona tapete sau stickere de perete, care se pot procura din comert si care se pot inlatura cu usurinta de pe perete, fara sa-l afecteze.

peretii din casa
peretii din casa

Camera bebelusului

In momentul in care primim un suflet in locuinta familiei, el va creste acolo si va petrece o buna parte din timpul sau intre acei patru pereti. Primirea trebuie sa fie calduroasa, iar acest lucru trebuie sa se transmita si in privinta camerei pe care i-o alegem

Camera pentru copii

Pentru camera copilului, putem alege culori neon, vibrante care sa inveseleasca atmosfera din camera, iar desenele trebuie sa fie in rezonanta cu personalitatea micutului. Fie ca este vorba despre o fetita sau un baiat, in acest caz ar trebui sa tinem cont si de parerea sa, pentru ca este camera in care se simte cel mai bine, este locul sau preferat de joaca.

peretii din casa
peretii din casa

Peretii din living

Camera in care primim oaspetii in locuinta noastra ar trebui sa fie punctul forte al casei si primul loc despre care primim aprecieri. Cu putina creativitate si stil, aceste aprecieri nu se vor lasa prea mult asteptate. In alegerea unui design interior living, putem aduce o nota de eleganta prin folosirea culorilor alb si negru, impreuna cu un desen care sa inspire simplitate.

Dormitor

Cine nu ar vrea sa adoarma si sa se trezeasca cu citatul preferat sau vazand culoarea sa preferata pe perete? O camera decorata si vopsita dupa preferintele noastre ne poate face dimineata mult mai dulce.

Sursa poze:

http://colorfulkidsrooms.com/category/airplane-theme-rooms

http://www.parents.com/toddlers-preschoolers/bedroom/nursery-transition/girl-rooms/?page=15#page=9

http://www.amazinginteriordesign.com/contemporary-living-space-with-modern-wall-decals/pictures16/

http://pinterest.com/pin/226728162459999001/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar