img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Pereti despartitori – solutii si idei practice

Pereti despartitori – solutii si idei practice

Pereti despartitori pentru mai multa intimitate

Spatii mari si deschise sunt deseori neconfortabile. Uneori suntem obligati sa folosim mai mult acest spatiu mare, pentru mai multa varietate sau in scopuri diferite. Pereti despartitori se regasesc sub diferite forme: fie un perete despartitor din rigips, un raft, biblioteca sau o alta piesa de mobilier ori perdele sau usi glisante. Toate aceste separatoare pot fi folosite cat mai versatil in separarea camerei.

Mansarde spatioase, camera mari, locuinte, case si vile

Cu idei bune si materiale de calitate orice camera se poate imparti in diferite zone utile. Cel mai popular mod de a desparti o incapere este mobilierul, iar acesta se poate folosi in mod flexibil. Pereti despartitori se gasesc in diferite forme, culori sau materiale. Jaluzele, panouri textile, perdele se pot folosi nu numai la ferestre ci se poate creea cu ele pereti despartitori. Astfel obtinem un perete opac sau transparent in functie de dorinta noastra si scopul de utilizare. Chiar si cu hartie se pot creea astfel de pereti utili. Materialele transparente, prin trecerea luminii, confera fiecarei camera o atmosfera luminoasa si prietenoasa.

royal oak loft-bedroom@jm3

Inainte de a incepe separarea camerelor este important sa clarificati care sunt domeniile ce urmeaza a fi reconciliate. Bucataria cu locul de luat masa? Dormitorul si biroul? Livingul si locul de luat masa? In functie de aceste domenii se pot alege peretii despartitori adecvati. In anumite locuri se pot instala si pereti despartitori stabili cum ar fi usi glisante sau pereti din rigips. Pereti despartitori stabili pot prelua si alte functii. Ei pot fi folositi ca loc de depozitare a anumitor obiecte sau poate fi chiar decorativ. Pentru un perete despartitor personalizat si special in gama de produse de la Sildan gasiti un produs numit „Luxury Wall“, cu ajutorul caruia transformati orice perete din locuinta dvs. intr-un perete de lux!

Sursa poze articol Flickr: @tophomedesign

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar