img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Pereti cu oglinzi in design interior – idei si sfaturi de amenajare

Pereti cu oglinzi in design interior – idei si sfaturi de amenajare

In amenajari interioare, oglinda ofera numeroase avantaje precum patrunderea directa a luminii naturale in interioare, dar ofera si senzatia de mai mult spatiu in incapere. De regula, oglinzile sunt utilizate ca si decoratiuni interioare insa ele pot fi utilizate ca si un mare plus estetic in design interior. Cum? De exemplu, amenajarea peretilor cu oglinzi supradimensionate. Pentru interioare case in stil contemporan si elegant, oglinzile reprezinta solutia ideala care ofera „prospetime” vizuala.

Amenajare oglinzi in spatii neconventionale

decoratiuni cu oglinzi
decoratiuni cu oglinzi

Cand spunem spatii neconventionale ne referim la bucatarie, baie sau living. Sunt spatii in care oglinza nu este prezenta de regula, dar pana la urma orice este posibil. Peretele format complet dintr-o oglinda de mari dimensiuni isi va pune amprenta elegantei si a luxului in acel interior.

Bucataria este spatiul social din casa, unde ne petrecem o buna parte din timp. Cu toate ca gatim si exista riscul accidentelor dese, un perete backsplash in bucatarie, situat intre mobilier si spatiul de lucru, este cu siguranta o alegere indrazneata. Oglinzile formate din placi vor oferi eleganta si luminozitate in acest spatiu aglomerat din timpul zilei. Puteti oricand sa alegeti o insula de bucatarie cu reflex de oglinda, pentru mai multa eleganta. Insa, aveti mare grija cum intretineti aceasta idee de amenajare!

Baia este o alta incapere in care oglinza isi gaseste locul cu mai multa usurinta. Insa departe de clasica oglinda ca si simpla decoratiune, puteti oricand amenaja un perete numai din oglinza sau chiar o usa. Avand in vedere conditiile din acest mediu, cel mai probabil va trebui sa intretineti oglinda in mod periodic.

Oglinda poate fi amenajata cu succes si in living. Acest detaliu vizual pe perete este o alegere potrivita pentru a oferi mai mult lumina in interior, dar si un detaliu elegant. Puteti combina acest tip de amenajare cu mobilier din sticla si culoarea alb care vor oferi eleganta suprema in living.

Oglinzi in amenajari dormitoare

oglinzi in design interior
oglinzi in design interior

Cu toate ca oglinza este cel mai des prezenta pe hol, locul ideal pentru graba matinala, este momentul sa trecem de aceasta bariera uzuala. Astfel, oglinza se poate imprieteni rapid cu o incapere precum dormitorul. Uneori lipsa luminii naturale nu este recomandata, de aceea ideea de amenajare a unui perete cu oglinzi este binevenita in orice moment. Puteti alege sa decorati peretele din spatele patului pentru un efect vizual luminos si modern in design interior. Construiti povestea de dragoste din detalii vizuale romantice si moderne, care sa lumineze si sa ofere senzatia de mai mult spatiu in incapere.

amenajari in tendinte
amenajari in tendinte

Folositi oglinzile mai mult decat simple decoratiuni interioare pentru tinute si machiaj, ci pentru a reda un interior luminos si elegant. Spor la amenajari frumoase cu oglinzi!

Sursa poze:
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2015/03/Dining-room-with-a-mirrored-wall-and-an-ocean-view.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/12/mirror-wall-design-141.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/12/mirror-wall-design-71.jpg
http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/04/Mirrored-closets-in-a-modern-industrial-bedroom.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar