img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Perdele si draperii moderne in designul interior

Perdele si draperii moderne in designul interior

Perdelele si draperiile moderne imbraca in stil fereastra si sunt necesare in designul interior, pentru ca ofera o ambianta placuta si primitoare.

2
draperii moderne

Pe langa functia lor primara care este ascunderea luminii puternice, perdelelesi draperiile moderne creeaza un spatiu intim si ofera incaperii un design aparte. In functie de cum este amenajata camera respectiva, trebuie sa completati designul cu draperia potrivita. Cu toate acestea, in amenajarile interioare acestea trebuie sa fie ultimul punct de pe lista produselor.

 

Cum facem alegerea potrivita de draperii moderne?

3
draperii moderne

In comert avem la dispozitie o multime de modele de draperii moderne , dar si texturi diferite: bumbac, tafta, satin, poliester, organza, etc. Alegerea tine de gustul fiecaruia, insa trebuie sa va ganditi si la modul de spalare a acestora. Pe langa acest lucru, trebuie sa stiti ca in camerele inalte sunt recomandate draperiile lungi, pana la nivelul pardoselii, iar in camerele mai mici este bine sa optam pentru perdele late, care sa creeze iluzia unei incaperi spatioase. La fel este valabil si pentru geamurile mici din incapere. Este nevoie sa utilizati draperii moderne lungi si in culori neutre, care sa creeze optic un spatiu mai mare. Aveti grija ca draperia respectiva sa nu atinga solul, pentru ca materialul sa nu se deterioreze in timp.

4
draperii moderne

In cazul in care va doriti o perdea multifunctionala, va sfatuim sa optati pentru perdele duble, potrivite atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara. De asemenea, puteti asorta draperiile cu decorul din camera: daca in camera predomina anumite culori, puteti alege draperii elegante care sa se asorteze cromatic cu designul interior al camerei, sau daca aveti o camera in culori neutre, este bine sa optati pentru draperii moderne, in culori mai puternice (rosu, verde crud, etc.) sau avand un model special. Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este gradul de luminozitate in camera. In cazul unei bucatarii, este bine sa alegem o perdea transparenta si cat mai simpla, deoarece avem nevoie de un spatiu deschis cu multa lumina, iar pentru dormitoare draperii moderne mate.

 

Cu ajutorul sfaturilor noastre, speram sa faceti alegerea potrivita pentru locuinta dumneavoastra!

 

Sursa poze:

http://www.theyellowcapecod.com/p/31-days-of-character-building.html

http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2012/02/3-white-dining-room-table-chairs-set.jpeg

http://www.stylisheve.com/modern-curtain-design-ideas/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar