img
Home / Dormitor / Paturi pentru camera copilului

Paturi pentru camera copilului

Amenajarea camerei unui copil poate fi o adevarata provocare, pentru ca trebuie sa se potriveasca caracterului, personalitatii si sexului copilului respectiv.

paturi creative pentru copii
paturi creative pentru copii

Indiferent de cati copii este vorba, camera trebuie sa aiba un design interior extrem de practic si creativ, datorita faptului ca ei vor petrece o buna parte din timpul lor in acel spatiu. Astfel, camera trebuie sa fie primitoare, sa transmita o stare de bine si sa fie comfortabila, la fel si patul in care copilul va dormi.

Tendintele in amenajari dormitoare pentru copiisunt schimbatoare de la an la an, si nu trebuie neaparat sa tinem cont de ele, ci mai degraba de personalitatea copilului nostru.

In ceea ce priveste patul din camera, ideile sunt nenumarate, iar creativitatea nu are limite.

Trebuie doar sa gasim variantele preferate in comert sau persoane specializate in constructia acestor piese de mobilier, daca ne gandim la ceva mai original.

 

 

Paturi supraetajate

pat de copii
paturi creative pentru copii

Aceste paturi sunt potrivite atunci cand este vorba de mai multi copii, fiind o solutie practica si eficienta, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Mai mult, paturile supraetajate ne scutesc de utilizarea unui spatiu mare in camera.

Acestea pot fi de mai multe feluri: paturi duble jos si sus, pentru doi sau mai multi copii, sau un singur pat etajat, iar sub el sa fie amenajat un birou, ori un spatiu de joaca pentru copil.

Oricare optiune am alege, este cu siguranta o solutie inteligenta si practica in case moderne.

 

 

Paturi creative

paturi creative pentru copii
paturi creative pentru copii

Desi necesita multa munca si probabil un buget mai mare, exista diverse solutii creative si originale in amenajarea patului unui copil. Astfel, putem sa ne gandim chiar la casuta din copac, dar de data aceasta avandu-si locul in camera copilului, pat care sa ne duca cu gandul la povestile din copilarie, pat in forma de barca, etc.

Nici nu credeam ca exista toate aceste posibilitati, dar atata timp cat ne folosim creativitatea, solutiile sunt numeroase.

 

paturi creative pentru copii
paturi creative pentru copii

Pe care dintre cele doua variante le preferati?

Sursa poze:

http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2010/06/Cool-Storage-Bunkbeds.jpg

http://www.pbteen.com/products/girls-sleep-and-study-loft/?pkey=cfurniture-all

http://www.potterybarnkids.com/room/rom/romboy/romboytlbenv/

http://www.digsdigs.com/photos/happy-pirate-themed-boy-room.jpg

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar