img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Patru decoratiuni unice in nuante de cupru

Patru decoratiuni unice in nuante de cupru

In ultimii ani, in amenajarile interioare au inceput sa apara din ce in ce mai multe decoratiuni sau accesorii, care imita culori ale unor materiale precum inox, cupru, metal. Decoratiunile in nuanta cuprului sunt in tendinte si in acest an, datorita faptului ca are un impact vizual mare si transmite o eleganta speciala. Accesoriile in aceasta nuanta calda arata foarte bine si scot in evidenta mult mai eficient liniile oricarui obiect.

Noi v-am pregatit cateva idei speciale de decoratiuni pe care le puteti alege pentru locuinta dvs., indiferent de stilul de amenajare ales sau de nuantele folosite in amenajare.

 

Corp de iluminat

decoratiuni in nuante de cupru
decoratiuni in nuante de cupru

Alegerea unui corp de iluminat in nuanta cuprului aduce un accent pretios si modern intr-o incapere amenajata intr-un decor neutru. Adaugat intr-o camera in care predomina culoarea maro, alb sau bej, nuanta cuprului schimba radical atmosfera si aduce un plus de energie si de nonconformism.

 

Vas decorativ

Daca doriti sa oferiti o nota rustica sau traditionala decorului din camera puteti alege un vas decorativ in nuanta cuprului. Aerul vintage sau rustic poate fi transmis si mai bine daca optati pentru un vas decorativ cu un finisaj imperfect, cu aerul ca pastreaza semne ale trecerii timpului. Combinat cu alte elemente cu aer rustic din camera, precum o piesa de mobilier cu aspect antichizat sau un cos cu nuiele, vasul decorativ va transmite cu succes o atmosfera de exceptie.

 

Decoratiuni: Tablouri

Tablourile in care predomina nuante cromatice contrastante precum cupru si rosu sau cupru si negru pot deveni un centru de interes in camera. Peretii amenajati in culori inchise ies mult mai bine in evidenta daca sunt decorati cu tablouri in nuanta cuprului. Combinatia de cupru pe nuante inchise scoate in evidenta un contrast de exceptie, deoarece nuanta cuprului straluceste suficient de mult incat sa atraga atentia.

 

vas decorativ cupru
vas decorativ cupru

Piese de mobilier pentru baie

Piesele de mobilier din baie au doua functii: una functionala, ce permite depozitarea lucrurilor personale, si una estetica. Astfel ca, dulapul de baie se poate transforma intr-o decoratiune pretioasa, potrivita pentru baile spatioase, de dimensiuni mai mari. Optati pentru o piese de mobilier eleganta in culoarea cuprului pentru a scoate in evidenta spatiul intr-un mod unic.

Sursa poze: http://3.bp.blogspot.com/-aK9vb52IG_8/T-Ft2QdlsoI/AAAAAAAAE1U/owukGkvrF-M/s1600/Copper+Home+decoration.jpg

http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/00001136e/c607_orh550w550/Copper-roll-top–traditional–25-Beautiful-Homes.jpg

http://img1.etsystatic.com/016/2/7070911/il_fullxfull.436668799_8sts.jpg?ref=l2

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar