Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Pardoseala Design PVC cu dimensiuni gigantice

Pardoseala Design PVC cu dimensiuni gigantice

Firma producatoare de pardoseala Windmoller prezinta pe piata o noua evidentiere reala : LAGUNA kingsize. pardoseala design pvcEste o pardoseala ultra-moderna, o noua colectie de stil rustic cu placi ce au dimensiuni extra largi si lungi si cu un strat de uzura de 0.3 mm. Acest tip de pardoseala este potrivita pentru aplicatii private. Formatul placii XL este de 1505 x 235 mm, prezente in 12 finisaje ultra-moderne de stejar, vintage si bruta, dar si decoruri moderne de la cele deschise pana la cele inchise oferind solutia perfecta de pardoseala.

pardoseala design pvcIndiferent ca este vorba despre a dori un design modern rustic sau caldura necesara sa se acorde o atmosfera la moda apartamentului de mansarda – design-urile atractive , cu suprafete autentice  de alb, natural, gri sau culori inchise vor incanta atat pe arhitecti / proiectanti cat si pe clienti. Toate decorurile sunt, de asemenea, disponibile cu un strat de uzura de 0.55 mm pentru utilizare in sectorul comercial.

Veti fi impresionati de decorurile ultra-moderne in tendinte…..

About Daniel P. Hirschi

An de fabricatie 1967. Traieste si lucreaza din 2005 in Transilvania. Fondator si Co-Proprietar la mai multe firme in domeniile Constructii si Management. Hobbies: Mancarea buna si sanatoasa, cititul, scrisul si animale de toate felurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top