Home / Dormitor / Parchet laminat – eficient, solid si mai mult design!
Parchet laminat – eficient, solid si mai mult design!

Parchet laminat – eficient, solid si mai mult design!

 

Cei patru pereti din locuinta proprie joaca un rol foarte important in bunastarea noastra. Evident, ne petrecem o mare pare a timpului nostru liber intre cei patru pereti ai locuintei noastre.

Un rol important in crearea unei atmosfere placute o joaca pardoseala. O pardoseala foarte populara si eficienta este parchetul laminat. Laminatul este foarte des utilizat in multe case si apartamente. Parchetul laminat de astazi este extrem de durabil, ofera individualitate ridicata si creaza un mediu placut, natural de viata.

Robust, rezistent la lumina si caldura, natural, durabil – este doar a mica caracterizare al parchetului laminat de inalta calitate. Dar asta nu este suficient, pentru ca cererile pentru aceasta pardoseala sunt foarte ridicate: trebuie sa fie in voga si in pas cu moda, preferabil bun izolator fonic sau poate intr-o anumita culoare. Parchetul laminat intr-o anumita culoare, corect utilizat in anumite circumstante, poate provoca o marire optica sau intindere al spatiului. Numai in acest fel camera de zi primeste un farmec natural aparte, care ne invita la relaxare.

Superglanz Extra Sensitive rosuO gama variata de parchet laminat gasiti la SILDAN, cu decoruri din lemn, piatra si de asemenea decoruri in diferite culori unice. Ce ziceti de un parchet laminat superlucios extrasensitive rosu arzator, pentru un living elegant si modern?

Avantajele acestui parchet laminat superlucios sunt:

  • acrilic (fara melamina si solventi)
  • climat sanatos de interior (materiale atent selectionate)
  • simt de material real (fara plastic-Touch)
  • finisaj briliant , superlucios
  • usor de curatat (suprafata inchisa si sigilata)
  • proprietati antistatice
  • silentios (fara efect clic-clac)
  • foarte potrivit si indicat pentru persoane alergice si copii (fara formaldehida)
  • pentru incalzire in pardoseala

Optati pentru ceva neobisnuit si deosebit, ce nu toata lumea are. Sigur veti fi multumiti si prietenii dvs. vor fi uimiti de achizitia dvs.! Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, va consiliem cu placere!

 

 

 

About Andreas Beres

Nascut 1973 intrun sat langa Sighisoara. Angajat ca coordonator de vanzari la SILDAN Import Export SRL. Hobbies : calatorii, fotbal, musica rock, poker. tenis de masa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top