img
Home / CONSTRUCTII CASE ARHITECTURA / Panourile pentru pereti au schimbat in totalitate casa – in sfârsit!

Panourile pentru pereti au schimbat in totalitate casa – in sfârsit!

 

Va aflati in dispozitia de a face schimbari? Va ganditi la un design modern si nou? Atunci trebuie sa luati in considerare renovarea peretilor si a plafoanelor cu panouri!

Dar fim sinceri. Peretii si plafoanele din cele mai multe case si locuinte sunt renovate simplu cu gipscarton dupa care se aplica stratul de vopsea. Si aceasta este interesant… dar si special? Nu prea! Stilul si imaginatia dumneavoastra cu privire la atmosfera deosebita a locuintei nu pot fi etalate doar printr-o simpla vopsea colorata. O alternativa creativa sunt panourile pentru pereti si plafoane.

hdm-panele-pereti-tavani-SwinglineLambriurile au foarte putine in comun cu actualele panouri pentru pereti. Dintr-un produs pentru casa de vacanta de la munte s-a dezvoltat un element structural foarte modern pentru amenajarea decoratiunilor interioare. Panourile de perete sunt executate in fabrici care protejeaza mediul  si resursele. Producatorul german HDM a stabilit, prin dezvoltarile si procedurile sale de fabricatie noi standarde pentru panourile pentru pereti.

Premiat de mai multe ori HDM ofera astazi cea mai mare gama de sortimente pentru protejarea peretilor si plafoanelor dumneavoastra. Selectia se face dintre sase sortimente. Toate panourile pentru pereti sunt dotate cu nut si feder si se deosebesc in principal prin suprafete, culori, aspectul rosturilor de imbinare si dimensiune.

hdm-panele-pereti-tavani-Panoflair_Sierragrün-Verde SierraDatorita sistemului patentat „ELESGO“ panourile corespund celor mai inalte standarde ale produselor moderne din punct de vedere al suprafetei si culorii, fiind in acelasi timp usor de intretinut. Panourile pentru pereti de la HDM pornesc de la imitatia de lemn, trecând prin culori si nuante revigorante, stralucitoare, mate pana la imitatia inoxului. O foarte mare importanta pentru atmosfera ulterioara a spatiului o are pozitionarea acestor panouri. Ele pot fi pozitionate pe orizontala, verticala si chiar pe diagonala.

Montarea se face foarte usor datorita imbinarii cu clic „Fit – Fix“  si a clemelor adecvate de prindere. Nici un surub nu va deranja ochiul observatorului! Un montaj deosebit puteti vizualiza in aceasta inregistrare video. O gama foarte mare de muchii de inchidere, plinte, elemente de colt si borduri care satisfac toate dorintele. Prin intermediul panourilor pentru pereti puteti pasi pe un nou drum al creatiei amenajarilor de interior.

Va invitam cu placere sa vizualizati noile posibilitati pentru spatiile de locuit. Aici puteti descarca, gratuit, intregul catalog sau puteti discuta cu arhitectul dumneavoastra. Vom raspunde cu promptitudine intrebarilor dumneavoastra. Pentru aceasta apasati aici.

Este totul clar? Doriti sa va apucati de modificari? Doriti sa comandati? Cu placere! Aici puteti accesa direct magazinul nostru. Distractie placuta la alegerea panourilor pentru pereti…

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar